Libnet.ro
UNICEF

17:30

DIICOT deschide nou dosar penal pentru Rompetrol. Prejudiciu imens

România Liberă România Liberă,
DIICOT deschide nou dosar penal pentru Rompetrol. Prejudiciu imens

DIICOT a cerut sechestru pe bunuri in valoare de aproximativ 700 de milioane de dolari trei miliarde de lei), intr-un dosar in care mai multe persoane au fost condamnate definitiv si in care a fost judecat si omul de afaceri Dinu Patriciu. in cazul acestuia, procesul penal s-a incheiat in urma decesului. continuă pe România Liberă

Nou dosar penal Rompetrol. DIICOT a pus sechestru pe o suma totala de aproape 3 miliarde de lei

Compania Rompetrol este vizata de un nou dosar penal, acesta fiind disjuns dintr-un caz din 2006. Surse judiciare au precizat ca in acest caz s-a dispus sechestru pe aproximativ 3 de miliarde de lei, aceasta suma reprezentand valoarea estimativa a prejudiciului.

Decesul lui Patrick Ekeng: Procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa

Procurorii Pachetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis, sambata, un dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul mortii jucatorului Patrick Ekeng.

Dosar penal pentru moartea lui Ekeng

Autoritatile au deschis dosar penal in rem in cazul mortii lui Patrick Ekeng, fotbalistului camerunez de la Dinamo, pentru moarte suspecta. Patrick Ekeng, care a intrat, vineri seara, in stop cardio-respirator in timpul unui meci, a murit la Spitalul Floreasca, dupa ce medicii au incercat zeci de minute sa il resusciteze, a anuntat sambata Mediafax.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa

Procurorii criminalisti din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si ofiterii din cadrul Serviciului Omoruri efectueaza cercetari in cazul decesului jucatorului de fotbal Patrick Ekeng sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, in cauza fiind dispusa inceperea urmaririi penale in rem, potrivit unui comunicat de presa.

Sechestru pe bunurile Rompetrol, intr-un nou dosar initiat de DIICOT

ACTUALIZARE 12:45 DIICOT: 14 persoane urmarite penal in dosarul Rompetrol Procurorii DIICOT au anuntat, astazi, ca, pe 22 aprilie, au dispus schimbarea incadrarii juridice si efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de un numar de 14 suspecti, in dosarul Rompetrol, pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, abuz in serviciu, complicitate la abuz in serviciu, inselaciune, complicitate la inselaciune, delapidare, complicitate la delapidare, evaziune fiscala, complicitate la evaziune fiscala, spalare de bani, manipularea pietei de capital prin tranzactii sau ordine de tranzactionare: a) care dau sau ar putea da semnale false sau care induc in eroare in legatura cu cererea, oferta sau pretul instrumentelor financiare b) care mentin prin actiunea uneia sau a mai multor persoane actionand impreuna, pretul unuia sau al mai multora instrumente financiare, la un nivel anormal ori artificial, utilizare a informatiei privilegiate. *ACTUALIZARE 12:30 Procurorii DIICOT au pus sechestre de 3 miliarde de lei pe actiunile rafinariei Petromidia si pe conturile unor persoane fizice si au deschis un nou dosar penal ce vizeaza modul in care s-a facut privatizarea rafinariei. *ACTUALIZARE 10:02 Actiunile Rompetrol Rafinare RRC) au fost suspendate de la tranzactionarea pe Bursa de Valori Bucuresti. Procurorii vor pune sechestru pe bunurile Rompetrol. Sunt vizate rafinaria Petromidia si benzinariile companie, transmite Digi24. ro. Este vorba despre un dosar disjuns dintr-un altul in care mai multe persoane au fost condamnate definitiv si in care a fost judecat si omul de afaceri Dinu Patriciu. in cazul acestuia, procesul penal s-a incheiat in urma decesului.

Sechestru pe bunurile Rompetrol, intr-un nou dosar initiat de DIICOT

ACTUALIZARE 18:38 KMGI: Citarea in dosarul DIICOT poate avea un impact negativ semnificativ asupra obiectivelor strategice si a planurilor de dezvoltare ale companiei in Romania KMG International sustine ca citarea companiilor din cadrul grupului, inclusiv a societatii Rompetrol Rafinare, ca parti in dosarul DIICOT poate avea un impact negativ semnificativ asupra obiectivelor strategice si a planurilor de dezvoltare ale grupului in tara noastra, potrivit unui comunicat remis redactiei. * ACTUALIZARE 12:45 DIICOT: 14 persoane urmarite penal in dosarul Rompetrol *ACTUALIZARE 12:30 Procurorii DIICOT au pus sechestre de 3 miliarde de lei pe actiunile rafinariei Petromidia si pe conturile unor persoane fizice si au deschis un nou dosar penal ce vizeaza modul in care s-a facut privatizarea rafinariei *ACTUALIZARE 10:02 Actiunile Rompetrol Rafinare RRC) au fost suspendate de la tranzactionarea pe Bursa de Valori Bucuresti .

DIICOT: 14 persoane acuzate in dosarul Rompetrol 2 si sechestru pe rafinaria de la Navodari. Reprezentantii KazMunayGas, citati de procurori

Procurorii DIICOT au demarat ancheta in dosarul Rompetrol 2, care vizeaza privatizarea Rafinariei Petromidia din Navodari. Sunt nume grele implicate in acest nou dosar, printre ele si fosti premieri.

Dosar penal in rem deschis in cazul mortii fotablistului Patrick Ekeng: Martorii sustin ca medicul ambulantei se afla in tribune, iar ambulanta nu era dotata cu defibrilator

Autoritatile au deschis dosar penal in rem in cazul mortii lui Patrick Ekeng 26 de ani), fotbalistul camerunez de la Dinamo care s-a prabusit vineri seara pe teren. Patrick Ekeng a intrat in stop cardio-respirator in timpul meciului Dinamo - Viitorul Constanta, la 7 minute dupa ce intrase pe teren. Medicii au incercat zeci de minute sa il resusciteze, insa exista controverse in privinta modului in care s-a intervenit. In primele minute nu i s-au dat interventiile necesare in astfel de cazuri. Salvarea a venit dupa 3 minute, a scos o targa si n-am vazut nicio masca pentru a i se pune pe fata, a declarat vineri seara Cornel Dinu, administratorul lui Dinamo, la Dolce Sport. Ofiterii Serviciului Omoruri din Politia Capitalei investigheaza conditiile in care a murit fotbalistul, sambata fiind chemate la audieri mai multe persoane, anunta Digi 24.

Dosar penal in rem dupa moartea lui Patrick Ekeng. Anchetatorii au ridicat documente de la sediul Ambulantei Puls si de la clubul Dinamo

S-a deschis dosar penal in cazul mortii Patrick Ekeng, fotbalistul de la Dinamo care s-a prabusit pe teren in timpul unui meci cu Viitorul. Este o investigatie in rem deocamdata - vizeaza asadar.

Patrick Ekeng a MURIT. Putea sa fie salvat? Politia a deschis dosar penal

Dinamovistul Patrick Ekeng a murit, vineri seara, in timpul meciului Dinamo - Viitorul, dupa ce a fost resuscitat zeci de minute la spital. Dupa tragedia care a aminntit de moartea fostului capitan al formatiei din Groapa, Catalin Haldan, acum aproximativ 15 ani, coechipierii, suporterii si cunoscutii isi pun obsesiv aceeasi intrebare: Putea sa fie salvat? Politia a deschis dosar penal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )