Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dimensiunea reala a spagii pentru Hrebenciuc din dosarul mafia retrocedarilor: o padure cat toata Timisoara sau jumatate din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Dimensiunea reala a spagii pentru Hrebenciuc din dosarul mafia retrocedarilor: o padure cat toata Timisoara sau jumatate din Bucuresti

Procurorii DNA vorbesc de o spaga de 12. 000 de hectare de padure care ar fi trebuit sa ajunga la Viorel Hrebenciuc in dosarul mafia retrocedarilor. Transformarea suprafetei in kilometri patrati arata ca padurea lui Hrebenciuc este putin mai mica decat Timisoara sau cat jumatate din suprafata Bucurestiului. continuă pe Adevărul

Propunere controversata in Italia: Primarul unui orasel cere autobuze speciale pentru romii din comunitatea sa

Primarul unui orasel, in nordul Italiei, a propus introducerea de autobuze speciale pentru romii din comunitatea sa, informeaza AFP. Claudio Gambino, primar din partea Partidului Democrat al orasului Borgaro.

Hrebenciuc, despre dosarul retrocedarilor: E o porcarie. Nu exista niciun fel de prejudiciu

Viorel Hrebenciuc a declarat, vineri, la Brasov, ca dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri in care a fost arestat fiul sau, Andrei Hrebeniuc, este o porcarie, precizand ca nu se pune problema de despagubiri sau retrocedari.

Deputatii se reunesc pentru a lua act de demisia lui Viorel Hrebenciuc din Parlament: Ridicarea imunitatii lui Ion DInita, discutata in plen

Zi decisiva pentru Viorel Hrebenciuc. Deputatii se reunesc in plen pentru a lua act de demisia sa din Parlament. Social-democratii au fost mobilizati pentru plenul de luni. Parlamentarii au primit mesaje prin care.

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca luni cererea ANI de schimbare a termenului din dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis

Inalta Curte de Casatie si Justitie discuta luni cererea Agentiei Nationale de Incompatibilitate de schimbare a termenului la care se va analiza admisibilitatea recursului in dosarul lui Iohannis, respectiv data la care s-ar putea decide fie ca recursul este nefondat si ca ramane solutia de anulare a raportului de incompatibilitate, fie ca acesta se judeca pe fond, informeaza Mediafax.

Instanta suprema judeca luni cererea de schimbare a termenului din dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie discuta luni cererea ANI de schimbare a termenului la care se va analiza admisibilitatea recursului in dosarul lui Iohannis.

Cererea ANI de preschimbare a termenului din dosarul lui Iohannis, judecata astazi

ICCJ discuta astazi cererea ANI de schimbare a termenului la care se va analiza admisibilitatea recursului in dosarul lui Iohannis, respectiv data la care s-ar putea decide fie ca recursul este nefondat si ca ramane solutia de anulare a raportului de incompatibilitate, fie ca acesta se judeca pe fond.

Inalta Curte judeca luni cererea ANI de schimbare a termenului din dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis

Inalta Curte de Casatie si Justitie discuta luni cererea Agentiei Nationale de Incompatibilitate de schimbare a termenului la care se va analiza admisibilitatea recursului in dosarul lui Iohannis, respectiv data la care s-ar putea decide fie ca recursul este nefondat si ca ramane solutia de anulare a raportului de incompatibilitate, fie ca acesta se judeca pe fond, noteaza Mediafax.

Fujitsu Siemens Austria, unul dintre denuntatorii faptelor de coruptie din dosarul Microsoft

Fujitsu Siemens GmbH Austria a formulat denunt pe data de 8 octombrie cu privire la fapte de coruptie savarsite de angajatii societatii in legatura cu incheierea si derularea contractului din anul 2004 cu Guvernul Romaniei, se arata in ordonanta DNA de incepere a urmaririi penale in legatura cu incheierea si derularea mai multor proiecte si contracte intre Executiv si Microsoft, relateaza Agerpres.

Amenintari cu moartea pentru oficiali din Guvernul belgian

Ministrul belgian de Interne, Jan Jambon, a afirmat duminica pentru VTM ca a primit o scrisoare in care era amenintat cu moartea, adaugand ca secretarul de stat pentru Azil si Imigratie, Theo Francken, a fost.

Teste BCE: Rezultate slabe pentru banci din Grecia si Austria, pe fondul problemelor din Europa de Est

Mai multe banci care activeaza si in Romania, printre care Eurobank, Piraeus Bank si National Bank of Greece din Grecia, si Erste, Raiffeisen si Volksbank din Austria au obtinut rezultate slabe la testele efectuate de BCE, inclusiv din cauza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )