Libnet.ro
UNICEF

09:00

Din 2019-2020, vom produce mai mult gaz decat vom consuma

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Din 2019-2020, vom produce mai mult gaz decat vom consuma

Ministrul sustine ca nu trebuie sa fim incrancenati in cautarea de surse alternative, ci sa ne exploatam mai bine resursele Situatia tensionata din Ucraina nu reprezinta, in opinia ministrului delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, o mare problema, intrucat Romania este pregatita sa faca fata oricarei situatii. Domnia sa ne-a declarat, intr-un interviu, ca avem suficient gaz din productia interna ca sa acoperim cererea, dar si ca toate previziunile arata ca, din 2019-2020, Romania va produce mai mult gaz decat va consuma. Ministrul Nicolescu ne-a precizat ca, in anii urmatori, piata gazelor se va mentine constanta, la un nivel de consum apropiat de anul 2013. Domnia sa sustine ca nu trebuie sa ne preocupe atat de mult diversificarea surselor de gaze cand avem atatea resurse in tara noastra, iar Guvernul incurajeaza noile explorari. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 40% dintre romani trec pe lista obiectivelor mai mult sport in 2015

Peste 40% dintre romanii care au participat la raportul Sport in Romania The link between brands, companies and sports sustin ca anul viitor vor face mai mult sport, in timp ce 15% declara ca vor aloca mai putin timp acestor.

GALERIE FOTO: Parcul Drumul Taberei, mai mult metal si mai putin parc

Un pavilion pentru sahisti, o sera cu plante exotice, un pavilion pentru recreere adulti, un amfiteatru si o pasarela uriasa sunt doar cateva dintre structurile care vor ocupa o parte din si asa putinul spatiu verde din parcul buc.

Avocatul Gheorghe Piperea: Procesele cu bancile vor trena mai mult de 4 ani

Eliminarea clauzelor abuzive poate aduce la bugetul de stat 12 miliarde de euro, spune avocatul Gheorghe Piperea. Suma pe care bancile ar trebui sa o restituie clientilor pentru clauzele abuzive se ridica la 6,5 miliarde de euro, iar eliminarea din.

INS: in 2013, aproape 250 mii muncitori doreau sa lucreze mai mult

In anul 2013, 249 mii persoane ocupate cu program partial doreau si erau disponibile sa lucreze mai multe ore decat in prezent, fiind considerate persoane subocupate, sustine un comunicat al Institutului National de Statistica INS) remis astazi redactiei.

Nu am vazut alti oameni care sa se iubeasca mai mult. Ce s-a intamplat cu acesti indragostiti dupa 70 de ani de CASATORIE

Casnicia a ajuns sa fie luata drept gluma. Procentele arata ca doua din cinci cupluri ajung la divort, in tarile civilizate, iar cel mai invocat argument este nepotrivirea de caracter. insa povestea de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )