Libnet.ro
UNICEF

01:05

DIN NOU SUB NAMETI! Meteorologii anunta ninsori pana miercuri seara

B1 B1,
DIN NOU SUB NAMETI! Meteorologii anunta ninsori pana miercuri seara

Iarna pune la grea incercare autoritatile. Nici nu a fost stransa zapada de saptamana trecuta ca meteorologii au emis un nou cod de ninsori. Potrivit ANM, pana miercuri seara ne. continuă pe B1

Haos in sistemul sanitar: Cardul de sanatate s-a blocat din nou, iar medicii nu pot verifica daca pacienti sunt asigurati (VIDEO)

Cardul de sanatate s-a blocat din nou. Asta dupa ce, in urma cu doua luni, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a atribuit pe bani grei contractul de mentenanta al sistemului informatic aferent.

Continental extinde din nou fabrica de componente electronice din Timisoara, investitie de 12 milioane euro

Continental a anuntat ca, in 2017, va extinde din nou fabrica de componente electronice din Timisoara, uzina care a produs, in 10 ani de activitate, 60 milioane unitati componente electronice finite). Investitia pentru expansiune se ridica la 12 milioane euro, aceasta fiind a treia extindere a spatiului de lucru al fabricii, potrivit Continental.

Real Madrid, cu un PAS in fata Barcelonei. La ce capitol au ramas, din nou, iN URMA catalanii

Real Madrid a reusit sa o depaseasca, din nou, pe rivala Barcelona. Dupa ce a intrecut-o in clasamentul din La Liga, madrilenii s-au mai impus la un capitol. Mai exact, echipa antrenata de.

Sistemele MacBook Pro sunt din nou recomandate de autoritati

In mod surprinzator, cei de la Consumer Reports au testat din nou sistemele MacBook Pro lansate anul trecut si au ajuns la concluzia ca merita recomandate. in ultimele luni au existat foarte multe dezbateri legate de autonomia sistemelor MacBook Pro. Cei de la Apple au specificat niste cifre de autonomie si, cu toate ca existau [].

REPORTAJ. Iarna pe ulita, in Romania reala: Cum este viata sub nameti, intr-un sat uitat de lume din Moldova. Totul e diferit cand nu exista televiziuni, firme de deszapezire si mai ales politicieni care sa profite electoral de orice fulg de nea

Cand zapada e inalta cat dealul, locuitorii satelor nevoiase din Romania raman in voia sortii. A devenit folclor expresia, de fapt dialogul: De unde esti? De la Pocreaca!. Pentru cei care nu stiu, e un fel de Cuca-Macaii a Moldovei. De asemenea, se spune adeseori: Un te duci? si se raspunde in gluma: La Bumbata, la scos cioate folosite adeseori la tara si la facut focul, de catre cei cu mai putina dare de mana).

Ninsori, vant si ger in Bucuresti si in judetele din sudul si sud-estul tarii, de duminica noapte pana marti

In Bucuresti si in judetele din sudul si sud-estul tarii va ninge din nou, incepand din noaptea de duminica spre luni, vantul va atinge la rafala viteze de peste 40 de kilometri pe ora si se vor inregistra temperaturi minime si maxime negative, au declarat pentru News. ro reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie.

IMAGINI INEDITE: Litoralul romanesc si Delta Dunarii vazute din satelit sub zapada cazuta in ianuarie (FOTO)

O imagine de ansamblu din Delta Dunarii si de pe litoral prelucrata de comunitatea geo-spatial. org arata gradului de acoperire cu gheata de la primele ninsori ale anului acesta. Imaginea satelitara.

imprumutatii in CHF protesteaza din nou in fata Bancii Nationale a Romaniei

Desi autoritatile au promis masuri de impartire a poverii, clientii continua sa plateasca ratele la un curs de schimb foarte mare Ziua de duminica, 15 ianuarie 2017, este una neagra pentru persoanele imprumutate in franci elvetieni CHF), intrucat se implinesc doi ani de cand aceasta moneda a explodat neasteptat, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a ridicat pragul de 1,2 CHF/Euro impus in anul 2011. Cresterea francului fata de leu, de la 3,7415 in 14 ianuarie 2015), la 4,3287 in 15 ianuarie 2015), in prezent cursul CHF/leu fiind de 4,1900, a condus la majorarea ratelor bancare - multi dintre debitori neputand sa-si mai achite datoriile catre banci -, iar unii dintre imprumutati au luat masuri drastice ca sa scape de situatie, ajungand pana la sinucidere.

Victor Ponta: SISTEMUL SECURIST din Romania a ajuns din nou la momentul 2012 - cand are Parlamentul, Guvernul si majoritatea poporului roman impotriva face apel la sprijinul extern!!!

Fostul premier Victor Ponta comenteaza, intr-o postare pe Facebook, situatia din Romania, precizand ca a ajuns la concluzia ca sistemul securist din tara noastra a ajuns din nou la .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )