Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate, o VESTE TRISTA... Este vorba despre MIRABELA DAUER! Raoul a facut ANUNTUL de ultim moment

B1 B1,
Din pacate, o VESTE TRISTA... Este vorba despre MIRABELA DAUER! Raoul a facut ANUNTUL de ultim moment

Mirabela Dauer a fost operata luni de urgenta din cauza unor probleme de rinichi care au dus la extirparea unui dintre organe. in urma unor analize, Mirabela Dauer a descoperit ca are o formatiune cancerige. continuă pe B1

Din pacate o veste TRISTA! Un celebru cantaret divorteaza si SE RETRAGE din muzica

Celebrul cantaret italian Al Bano a anuntat ca a decis sa puna capat unei casnicii de peste 18 ani cu prezentatoarea Loredana Lecciso. Al Bano Carrisi, in varsta de 74 de ani, si Loredana.

MeToo! Delia, declaratie INCREDIBILA despre BARBATI: Din pacate... Artista a RECUNOSCUT tot!!

Misoginismul in Romania e o traditie, a sustinut Delia. Artista a afirmat ca a fost ferita de acte de misoginism, dar asta doar pentru ca este o persoana publica, iar oamenii tind sa-i trateze altfel.

Coloranti, INSECTE si solutie de DEZGHETARE a drumurilor. INCREDIBIL despre ce produs romanesc este vorba

Asociatia Pro Consumatori fosta Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania - APC Romania) a analizat 116 tipuri de carnati din comertul romanesc si au ramas.

S-a apropiat de un batran care vindea oua pe o strada din Iasi. O femeie cobori dintr-o masina si il intreba cu cat le da. Dupa o negociere dura, aceasta a plecat multumita. Ce a urmat insa este EXTREM DE DUREROS (FOTO)

O postare face furori pe Facebook! Este vorba despre un batran care vinde oua la un colt de strada, iar la un moment dat vine cineva sa i le cumpere la un pret mai mic decat cel pe care il cerea.

Haz de necaz, la Radauti: Oua fierte intr-o groapa din mijlocul unei intersectii aglomerate(VIDEO)

Oua fierte intr-o groapa din mijlocul unei intersectii aglomerate din Radauti. Nu este vorba despre vreo noua reteta culinara, ci despre o forma de protest a localnicilor fata de nepasarea de care.

Un cadavru a fost gasit din apele Marii Negre. Cine era femeia

Un cadavru a fost gasit, marti dupa-amiaza, din apele Marii Negre, in zona Pescarie, din Constanta. Pompierii au stabilit ca este vorba despre cadavrul unei femei de 47 de ani, din Castelu, data.

Doliu in lumea MUZICII! Din pacate, A MURIT! A lasat in urma lui multa DURERE! Anuntul TRIST a fost facut de casa sa de de discuri!

Unul dintre cei mai apreciati artisti de jazz din Germania si supravietuitor al Holocaustului, Coco Schumann, s-a stins din viata la varsta de 93 de ani la Berlin. Anuntul a fost facut luni de casa sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )