Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dinamo pierde si al doilea amical din Turcia, scor 0-1 cu o echipa din Rusia.

România Liberă România Liberă,
Dinamo pierde si al doilea amical din Turcia, scor 0-1 cu o echipa din Rusia.

Echipa Dinamo Bucuresti a fost invinsa, duminica, cu scorul de 1-0 0-0), de formatia FK Luch-Energia Vladivostok, ocupanta locul patru in liga secunda din Rusia, intr-un meci amical din cadrul stagiului de pregatire din Antalya, informeaza site-ul oficial al clubului din Soseaua Stefan cel Mare, conform Mediafax. Antrenorul Flavius Stoican a inceput meciul in urmatoarea formula de echipa: Balgradean - L. Rus, Thicot, D. Grigore, Grecu - V. Lazar, Diakhate, Boubacar, C. Matei - Velici, . continuă pe România Liberă

Dinamo a pierdut primul amical din 2014

Dinamo a pierdut, 0-1 0-0), primul meci amical din cadrul turneului de pregatire in Antalya, programat impotriva liderului din Azerbaidjan, Qarabag FK.

Dinamo Bucuresti - FK Luch-Energia Vladivostok, scor 0-1, intr-un meci amical

Echipa Dinamo Bucuresti a fost invinsa, duminica, cu scorul de 1-0 0-0), de formatia FK Luch-Energia Vladivostok, ocupanta locul patru in liga secunda din Rusia, intr-un meci amical din cadrul stagiului de .

Dinamo a pierdut si al doilea amical din Antalya

Echipa antrenata de Flavius Stoican a fost invinsa, cu scorul de 1-0, de FK Luch-Energiya Vladivostok, intr-o partida amicala disputata in Antalya.

Bunurile unui lider al principalului partid de opozitie din Turcia au fost confiscate.

Autoritatile turce au confiscat bunurile candidatului la alegerile municipale din Istanbul al Partidului Republican al Poporului CHP), principala formatiune a opozitiei turce, anunta presa turca , potrivit Mediafax. Fondul de asigurare a depozitelor de economii TMSF) a anuntat aceasta decizie joi seara, dupa ce Mustafa Sarigul si alti noua creditori nu au rambursat un imprumut de 3,5 milioane de dolari contractat in 1998, scrie cotidianul Hurriyet. Sarigul a denuntat aceasta masura ca .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )