Libnet.ro
UNICEF

13:00

Directoarea gradinitei private din Capitala care agresa copiii, retinuta

România Liberă România Liberă,
Directoarea gradinitei private din Capitala care agresa copiii, retinuta

Directoarea gradinitei private din centrul Capitalei care a fost acuzata ca a lovit mai multi copii, chiar sub obiectivele camerelor de supraveghere, a fost retinuta de Politie, urmand sa fie dusa la Judecatoria Sectorului 5 cu propunerea de arestare preventiva pentru rele tratamente aplicate minorului. Ea a fost audiata la Sectia 17 de politie, pe baza reclamatiilor facute de parinti. continuă pe România Liberă

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul gradinitei groazei din Capitala

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la posibile agresiuni exercitate asupra copiilor de la o gradinita particulara din Bucuresti. Tatal a doi dintre copiii abuzati la gradinita din Capitala.

Tatal a doi dintre copiii abuzati la gradinita din Capitala rupe tacerea. De ce nu li se dadea apa copiilor

Tatal a doi dintre copiii abuzati la gradinita din Capitala chiar de directoarea institutiei face dezvaluiri cutremuratoare. Spre exemplu, barbatul spune ca cei mici nu primeau foarte multa apa la.

Candidata de la Sectorul 1 care vrea sa faca din Capitala ce n-a vazut Parisul

O frantuzoaica ambitioasa cu studii de inginerie in SUA candideaza la Primaria sectorului 1, din partea Uniunii Salvati Bucurestiul si vrea sa faca din Capitala ce n-a vazut Parisul. Clotilde.

Sase plangeri, pe numele directoarei agresive de la gradinita din Capitala. Reactia femeii

Sase plangeri au fost depuse impotriva directoarei agresive de la gradinita din Capitala. Aceasta spune in continuare ca nu este vinovata de agresarea copiilor. Mai multi parinti ai.

El este Nom, singurul caine din Romania care poate depista cadavre

Ziua Politiei de la Sibiu a fost marcata de demonstratii, insa de departe vedeta a fost Nom, singurul caine din Romania care poate depista cadavrele sub apa.

Testul pe care toti copiii il trec, dar pe care adultii il pica! Care cerc este mai mare?

Care cerc din mijloc e mai mare? Daca tinzi sa spui ca cel din dreapta, te inseli amarnic. Iata rezolvarea: Sursa articolului:.

Gradinita groazei din Capitala a fost inchisa

Gradinita groazei din Cotroceni a fost inchisa, dupa ce noi cazuri socante au iesit la iveala de acolo. Sunt deja sase parinti care s-au plans ca cei mici au fost loviti, bruscati sau.

Ciocniri intre politie si migrantii din Grecia, care refuza transferul in taberele speciale

Migrantii aflati in taberele improvizate din Grecia sunt tot mai nemultumiti de atitudinea autoritatilor locale.

[P] ProCredit Bank - prima banca din Romania care ofera o noua facilitate europeana de finantare pentru IMM-uri

ProCredit Bank, singura banca cu actionariat 100% german din Romania, sustine dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii de 14 ani. Banca ofera acestora servicii bancare de inalta calitate si facilitati inovatoare de finantare, prin implicarea activa intr-o serie de parteneriate cu institutii financiare europene. Noua facilitate de creditare InnovFin, acordata intreprinderilor inovatoare mici si mijlocii in exclusivitate de catre ProCredit Bank, in parteneriat cu Fondul European de Investitii, se incadreaza in acelasi tipar cu care banca si-a obisnuit clientii. Acordul, semnat in luna ianuarie a acestui an, este caracterizat de conditii avantajoase pentru client si de orientare spre introducerea plusului valoare in activitatea acestuia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )