Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tatal a doi dintre copiii abuzati la gradinita din Capitala rupe tacerea. De ce nu li se dadea apa copiilor

Antena3 Antena3,
Tatal a doi dintre copiii abuzati la gradinita din Capitala rupe tacerea. De ce nu li se dadea apa copiilor

Tatal a doi dintre copiii abuzati la gradinita din Capitala chiar de directoarea institutiei face dezvaluiri cutremuratoare. Spre exemplu, barbatul spune ca cei mici nu primeau foarte multa apa la. continuă pe Antena3

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul gradinitei groazei din Capitala

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la posibile agresiuni exercitate asupra copiilor de la o gradinita particulara din Bucuresti. Tatal a doi dintre copiii abuzati la gradinita din Capitala.

Sase plangeri, pe numele directoarei agresive de la gradinita din Capitala. Reactia femeii

Sase plangeri au fost depuse impotriva directoarei agresive de la gradinita din Capitala. Aceasta spune in continuare ca nu este vinovata de agresarea copiilor. Mai multi parinti ai.

Scandal la o gradinita din Capitala. Directoarea, filmata in timp ce lovea copiii. Imagini cu puternic impact emotional

Directoarea gradinitei din capitala, acuzata de doi parinti ca le-a batut copiii, a fost filmata in timp ce ii agresa pe cei mici. Camerele de supraveghere din cladire au surprins momente extrem de .

VIDEO. Copii agresati la o gradinita din Capitala, chiar de directoare. ISMB: Gradinita functiona ilegal

Parintii au acuzat directoarea gradinitei ca a lovit mai multi copii, chiar sub obiectivele camerelor de supraveghere. Gradinita din cartierul Cotroceni nu era autorizata, functiona ilegal si nu intra in evidenta ISMB.

Copiii agresati la gradinita Flipper Garden, expertizati la Institutul de Medicina Legala

Copiii care au fost agresati verbal si fizic la gradinita privata Flipper Garden din Capitala vor fi expertizati astazi de catre specialisti ai Institutului National de Medicina Legala. Procedura a fost solicitata de politisti.

Ce spun psihologii despre copiii agresati la gradinita Flipper Garden: Pot dezvolta tulburari. Pot suferi traume emotionale majore

Imaginile de pe camerele de supraveghere din gradinita privata Flipper Garden din Capitala, care suprind corectia brutala pe care directoarea gradinitei o aplica copiilor de care ar fi trebuit sa aiba grija, au facut inconjurul tarii. Politia a deschis o ancheta la gradinita care, conform inspectorilor scolari, nu avea acreditare. La randul lor, psihologii spun ca astfel de tratamente aplicate micutilor ii pot afecta grav.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )