Libnet.ro
UNICEF

08:00

Directoarea ICR Paris si-a dat demisia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Directoarea ICR Paris si-a dat demisia

Directoarea ICR Paris Yvette Fulicea si-a prezentat astazi demisia, ca urmare a incidentului cu invitatiile pentru receptia ocazionata de vizita presedintelui Klaus Iohannis la Paris. continuă pe Ziarul Bursa

Sefa ICR Paris si-a dat demisia, dupa GAFA de la ambasada

Yvette Fulicea, directoarea ICR Paris, si-a prezentat vineri demisia, ca urmare a incidentului cu invitatiile pentru receptia ocazionata de vizita presedintelui Klaus Iohannis la Paris.

Sefa ICR Paris si-a dat demisia, dupa GAFA de la Ambasada

Yvette Fulicea, directoarea ICR Paris, si-a prezentat vineri demisia, ca urmare a incidentului cu invitatiile pentru receptia ocazionata de vizita presedintelui Klaus Iohannis la Paris.

MAE: Directorul ICR Paris si functionara din cadrul Ambasadei de la Paris, responsabili pentru incidentul cu invitatiile. Angajata MAE a fost demisa

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca investigatiile efectuate de Corpul de Control si Evaluare Diplomatica au confirmat responsabilitatea unei functionare din cadrul Ambasadei Romaniei la Paris si a directorului ICR Paris pentru trimiterea invitatiilor la o receptie organizata pentru vizita in Franta a presedintelui Klaus Iohannis avand atasat un fisier de uz intern al ambasadei in care erau folositi termeni ireverentiosi la adresa invitatilor, unul dintre ei fiind calificat scarbos. In urma investigatiilor s-a decis incetarea raporturilor de munca a diplomatei cu MAE. In comunicatul MAE se precizeaza ca in cazul directorului ICR Paris, Yvette Fulicea, initierea procedurilor de incetarea a misiunii se face de catre ICR Bucuresti.

MAE: Directorul ICR Paris si functionara din cadrul Ambasadei de la Paris, responsabili pentru incident

ACTUALIZARE 15:15 MAE informeaza ca investigatiile efectuate de Corpul de Control si Evaluare Diplomatica au confirmat responsabilitatea unei functionare din cadrul Ambasadei Romaniei la Paris si a directorului ICR Paris pentru trimiterea unor invitatii la o receptie in care erau folositi termeni ireverentiosi la adresa invitatilor. * Ambasadorul Mazuru: Voi da explicatii, daca Parlamentul imi cere.

Filip: Directorul ICR Paris, rechemat la post dupa ce a fost implicat in scandalul invitatiilor

Presedintele Comisiei de politica externa din Senat, Petru Filip, a declarat, marti, dupa audierea secretarului de stat Radu Podgorean, ca a propus rechemarea directorului ICR Paris si a functionarei implicate.

Yvette Fulicea si-a dat demisia de la conducerea ICR Paris dupa scandalul invitatiilor la receptii

Yvette Fulicea si-a prezentat vineri demisia din functia de director al Institutului Cultural Roman de la Paris, aceasta fiind acceptata de presedintele ICR, potrivit unui comunicat al institutiei. Sefa ICR si o a.

Presedintele ICR a propus revocarea din functie a directorului ICR Paris

Presedintele Institutului Cultural Roman ICR) Lilian Zamfiroiu a propus, marti, declansarea procedurii de revocare din functie a directorului ICR Paris, Yvette Fulicea, care a fost implicata in scandalul invitatiilor de la Ambasada de la Paris, informeaza Mediafax.

Directorul ICR Paris a demisionat din functie

Directorul Institutului Cultural Roman de la Paris, Yvette Fulicea, a demisionat vineri din functia pe care o avea. Demisia sa a fost acceptata de presedintele Institutului Cultural Roman.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )