Libnet.ro
UNICEF

16:00

Directorul Antena , arestat pentru santaj, vrea sa-si scape patronii si subordonatii. Vezi cum.

România Liberă România Liberă,
Directorul Antena , arestat pentru santaj, vrea sa-si scape patronii si subordonatii. Vezi cum.

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a sustinut in fata instantei de la Tribunalul Bucuresti, unde se judeca recursul pentru eliberarea sa din arest, ca nu a facut nici un santaj, ca nu este nimeni implicat pentru ca voia el insusi sa faca ancheta jurnalistica despre contractul dintre RCSRDS si SC Bodu SRL , firma lui Mitica Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Cu alte cuvinte, Sorin Alexandrescu a incercat sa- i scoata din scandal atat pe patronii . continuă pe România Liberă

Dan Voiculescu ar putea fi audiat in dosarul de santaj in care a fost arestat Sorin Alexandrescu, directorul Antena Grup

Posibile noi audieri in dosarul de santaj in care este arestat directorul Antena Grup, Sorin Alexandrescu. Printre cei vizati de procurorii DNA ar fi Dan Voiculescu si fiica sa Camelia, dupa ce numele celor doi.

Tribunalul Bucuresti: Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, va fi cercetat in libertate in dosarul de santaj

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, va fi cercetat in libertate, in dosarul in care este acuzat de santaj asupra directorului RCSRDS, Ioan Bendei. Tribunalul Bucuresti a admis joi recursul avocatilor.

Directorul Antena TV Group , ELIBERAT! Vezi cum vrea sa-si scape patronii si subordonatii.

UPDATE: Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, va fi cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCSRDS Ioan Bendei, a decis joi, in unanimitate instanta de trei judecatori a Tribunalului Bucuresti. Din complet au facut parte si doua judecatoare controversate, Elena Burlan si Manuela Golea Mladin, care au dat decizii in favoarea unor VIP ca Sorin Ovidiu Vintu sau Serban Bradisteanu. Spre exemplu, Elena Burlan a criticat decizia colegei .

Adrian Preda, arestat pentru camatarie si santaj, va fi cercetat in libertate - instanta suprema

Adrian Preda, fratele lui Eugen Preda, arestat pentru camatarie, santaj si aderare la un grup infractional organizat, va fi cercetat in libertate, potrivit unei decizii definitive luate luni de instanta suprema, prin care a fost admis recursul fata de masura preventiva, relateaza Mediafax.

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti judeca recursul inaintat de Sorin Alexandrescu, directorul Antena Grup

Magistratii Tribunalului Bucuresti judeca joi recursul inaintat de Sorin Alexandrescu, directorul Antena Grup, la masura de arestare preventiva pentru 29 de zile. Sorin Alexandrescu a contestat arestarea sa.

Recursul inaintat de Sorin Alexandrescu, directorul Antena Grup, se va judeca pe 6 iunie

Recursul inaintat de Sorin Alexandrescu, directorul Antena Grup, la masura de arestare preventiva pentru 29 de zile, va fi judecat de magistratii Tribunalului Bucuresti, in data de 6 iunie. Sorin Alexandrescu a.

Sorin Alexandrescu, directorul Antena TV Group, a fost eliberat

Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, va fi cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCSRDS Ioan Bendei, a decis definitiv Tribunalul Bucuresti, care a admis recursul fata de arestarea.

Directorul Antena Group va fi cercetat in libertate

Tribunalul Bucuresti a decis, astazi, ca directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, sa fie cercetat in libertate, relateaza sursele de presa.

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, eliberat din arest dupa ce instanta a decis cercetarea sa in libertate

20: Sorin Alexandrescu a fost eliberat din arestul Politiei Capitalei. El a fost asteptat de o masina si nu a dorit sa faca declaratii. Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, va fi cercetat in.

Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, pus in libertate

Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, va fi cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCSRDS Ioan Bendei, a decis definitiv, joi, Tribunalul Bucuresti,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )