Libnet.ro
UNICEF

14:00

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, eliberat din arest dupa ce instanta a decis cercetarea sa in libertate

B1 B1,
Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, eliberat din arest dupa ce instanta a decis cercetarea sa in libertate

20: Sorin Alexandrescu a fost eliberat din arestul Politiei Capitalei. El a fost asteptat de o masina si nu a dorit sa faca declaratii. Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, va fi cercetat in. continuă pe B1

Tribunalul Bucuresti: Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, va fi cercetat in libertate in dosarul de santaj

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, va fi cercetat in libertate, in dosarul in care este acuzat de santaj asupra directorului RCSRDS, Ioan Bendei. Tribunalul Bucuresti a admis joi recursul avocatilor.

Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, pus in libertate

Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, va fi cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCSRDS Ioan Bendei, a decis definitiv, joi, Tribunalul Bucuresti,.

Directorul Antena Group va fi cercetat in libertate

Tribunalul Bucuresti a decis, astazi, ca directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, sa fie cercetat in libertate, relateaza sursele de presa.

Recursul in cazul arestarii directorului Antena 1, Sorin Alexandrescu, judecat astazi de Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Bucuresti judeca astazi recursul directorului Antena 1, Sorin Alexandrescu, la arestarea preventiva decisa luni de Judecatoria Sectorului 1. Avocatii lui Alexandrescu se declara increzatori ca va.

Directorul Antena , ELIBERAT din arest!.

UPDate Sorin Alexandrescu a fost aliberat din arestul preventiv. ----- UPDATE Procurorul de sedinta a cerut mentinerea in arestul preventiv, sustinand in fata instantei ca Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena, a facut si mentinut presiuni asupra victimei denuntatoare, Ioan Bendei, administratorul RCSRDS, cu scopul de a obtine semnarea unui contract de 20 de milioane de euro. Pentru a-si sustine cererea, procurorul a invocat interceptarile din care rezulta aceste .

Seful Antena Group, arestat pe presupuneri. Motivarea instantei in cazul arestarii lui Sorin Alexandrescu

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat in baza unor presupuneri. in motivarea deciziei se arata ca este suficient sa existe indicii pentru o presupusa fapta, si nu dovezi clare. Iata un.

Recursul formulat de avocatii lui Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, se va judeca joi de catre magistratii Tribunalului Bucuresti

Magistratii Tribunalului Bucuresti urmeaza sa judece, joi, recursul formulat de avocatii lui Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, la decizia Judecatoriei Sector 1 de arestare preventiva pentru 29 de zile a acestuia.

Sorin Alexandrescu, directorul Antena TV Group, a fost eliberat

Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, va fi cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCSRDS Ioan Bendei, a decis definitiv Tribunalul Bucuresti, care a admis recursul fata de arestarea.

Directorul Antena TV Group , ELIBERAT! Vezi cum vrea sa-si scape patronii si subordonatii.

UPDATE: Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, va fi cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCSRDS Ioan Bendei, a decis joi, in unanimitate instanta de trei judecatori a Tribunalului Bucuresti. Din complet au facut parte si doua judecatoare controversate, Elena Burlan si Manuela Golea Mladin, care au dat decizii in favoarea unor VIP ca Sorin Ovidiu Vintu sau Serban Bradisteanu. Spre exemplu, Elena Burlan a criticat decizia colegei .

Directorul Antena , arestat pentru santaj, vrea sa-si scape patronii si subordonatii. Vezi cum.

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a sustinut in fata instantei de la Tribunalul Bucuresti, unde se judeca recursul pentru eliberarea sa din arest, ca nu a facut nici un santaj, ca nu este nimeni implicat pentru ca voia el insusi sa faca ancheta jurnalistica despre contractul dintre RCSRDS si SC Bodu SRL , firma lui Mitica Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Cu alte cuvinte, Sorin Alexandrescu a incercat sa- i scoata din scandal atat pe patronii .

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )