Libnet.ro
UNICEF

19:00

Directorul executiv al celui mai mare producator de diamante din Rusia, OAO Alrosa, Fiyodor Andreev, a demisionat din functie

Hotnews Hotnews,
 Directorul executiv al celui mai mare producator de diamante din Rusia, OAO Alrosa, Fiyodor Andreev, a demisionat din functie

Directorul executiv al celui mai mare producator de diamante din Rusia, OAO Alrosa, Fiyodor Andreev, si-a anuntat demisia, invocand motive legate de sanatatea sa, scrie Bloomberg. continuă pe Hotnews

incepe Septemberfest, cel mai mare festival al berii din Transilvania

Cel mai mare festival al berii din Transilvania da astazi startul la distractie. Timp de 10 zile, pe platoul Salii Sporturilor din Cluj Napoca vor avea loc concerte, targuri mestesugaresti, expozitii de fotografie, show-uri gastronomice, concursuri pentru toate varstele si aici va fi amanajt un parc de distractii.

Cea mai mare si mai neinspirata pictura murala din Bucuresti pe un bloc din Drumul Taberei

In cartierul Drumul Taberei, cartierul santier al Bucurestiului, a fost dezvelita cea mai mare pictura murala din oras, mai mare decat cea de pe blocul din Militari.

Listarea Alibaba a devenit cea mai mare din istorie: gigantul a strans 25 de miliarde de dolari pe bursa de la New York

Oferta publica initiala a Alibaba Group Holding Ltd a devenit cea mai mare din istorie, ajungand la 25 miliarde de dolari, dupa ce bancile care derulau oferta si-au exercitat optiunea de majorare a tranzactiei cu 15%, in urma cererii solide, scrie Bloomberg.

Cea mai mare reclama din lume: LG promoveaza G3 agresiv in lumea araba

LG G3 poate fi poate cel mai bun smartphone cu Android de pe piata in momentul acesta, iar compania din Coreea de Sud vrea sa demonstreze asta. Au pus cea mai mare reclama din lume.

Gigantul software german SAP face cea mai mare achizitie din istoria sa: 8,3 miliarde dolari pentru Concur Technologies

SAP, furnizorul german de solutii software de business, a anuntat cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa plateasca 8,3 miliarde dolari pentru compania americana Concur Technologies. Compania preluata furnizeaza software de management al cheltuielilor si are 23. 000 de clienti.

Trupul fara suflare al unui barbat, descoperit in cel mai mare parc din Constanta

O femeie a sesizat, vineri dimineata, politia, in cel mai mare parc dinConstanta, dupa ce a gasit corpul neinsufletit al unui barbat, scrie Mediafax. Anchetatorii sositi la fata locului nu exclud.

Steaua a egalat cea mai mare victorie din cupele europene

Prin victoria cu Aalborg, scor 6-0, Steaua si-a egalat cea mai mare victorie din istorie in cupele europene.

VIDEO Record in Bundesliga: gol de la cea mai mare distanta

Etapa din Bundesliga a inregistrat golul marcat de la cea ma mare distanta din istoria acestei competitii.

VIDEO Record in Bundesliga: gol de la mai mare distanta

Etapa din Bundesliga a inregistrat golul marcat de la cea ma mare distanta din istoria acestei competitii.

VIDEO Un mormant din perioada lui Alexandru cel Mare, cel mai mare descoperit vreodata in Grecia, ii captiveaza pe eleni

Descoperirea unui mormant de mari dimensiuni in nordul Greciei, la Amphiolis, datand din perioada lui Alexandru cel Mare al Macedoniei, i-a entuziasmat pe eleni, distragandu-le momentan atentia de la criza economica profunda, scrie BBC. Intrebarea de pe buzele tuturor este: pentru cine a fost construit impunatorul monument mortuar?.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )