Libnet.ro
UNICEF

00:08

Directorul Hidro Prahova, audiat la DNA in dosarul in care este arestat cumnatul lui Victor Ponta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Directorul Hidro Prahova, audiat la DNA in dosarul in care este arestat cumnatul lui Victor Ponta

Dumitru Pantea, directorul Hidro Prahova, este audiat la DNA Ploiesti, unde a fost citat in calitate de martor in dosarul de fraudare in care a fost arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta. continuă pe Wall-Street Ro

Directorul SC Hidro Prahova, audiat ca martor la DNA Ploiesti in dosarul lui Iulian Hertanu

Directorul SC Hidro Prahova SA, Dumitru Pantea, este audiat, joi, la DNA Ploiesti, unde a fost citat in calitate de martor in dosarul in care a fost arestat preventiv cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian .

Directorul SC Hidro Prahova, audiat ca martor la DNA Ploiesti in dosarul lui Iulian Hertanu

Directorul SC Hidro Prahova SA, Dumitru Pantea, a fost audiat, joi, la DNA Ploiesti, unde a fost citat in calitate de martor, in dosarul in care a fost arestat preventiv cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, acuzat de deturnare de fonduri europene intr-un proiect derulat de Hidro Prahova, informeaza Mediafax.

Liviu Munteanu, audiat la DNA in dosarul in care este suspectat, alaturi de Iulian Hertanu, de fapte de coruptie

Liviu Munteanu, administratorul firmei lui Iulian Hertanu, s-a prezentat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti. Procurorii au dispus cercetarea acestuia sub control judiciar in dosarul in care este suspectat, alaturi de Hertanu,Mihail Coman si Vladimir Razvan Ciorba de constituirea unui grup infractional organizat, schimbarea ilegala a destinatiei fondurilor europene si de evaziune fiscala.

Dosarul Gala Bute. Senatorul Ion Ariton, audiat la DNA

Senatorul PSD Ion Ariton, fost ministru al Economiei, s-a prezentat, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul Gala Bute in care este suspectat ca a convins reprezentantii a 10 companii de stat, printre care Hidroelectrica si Romgaz, sa sponsorizeze ilegal, cu peste 1,7 milioane de lei, organizarea Galei Bute.

Fostul consilier judetean Mihai Coman, retinut in dosarul in care este vizat cumnatul lui Ponta

Fostul consilier judetean Mihai Coman a fost retinut, marti seara, de catre procurorii DNA Ploiesti, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat peste opt ore, la sediul institutiei, intr-un dosar privind fraudarea.

Administrator la trei firme, retinut in dosarul in care este vizat cumnatul lui Ponta

Vladimir Ciorba, administrator si asociat la trei firme, vizat in dosarul lui Iulian Hertanu, cumnatului lui Victor Ponta, a fost retinut de procurorii DNA Ploiesti, informeaza Mediafax. Ciorba a fost.

Un inculpat din dosarul Hertanu scapa de arest. Care este motivul

Liviu Munteanu, unul dintre oamenii de afaceri retinuti in dosarul privind fraudarea unor fonduri europene, in care este implicat Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a recunoscut faptele de care este acuzat.

FOTO. Ce scrie presa internationala despre dosarul penal in care este implicat cumnatul premierului Ponta

Agentia de presa Reuters acorda un spatiu amplu dosarului penal in care este implicat cumnatului premierului Romaniei, Victor Ponta, si nu uita sa aminteasca faptul ca este al doilea caz de coruptie in care se presupune ca este implicata familia primului-ministru.

Ce spune Ilie Sarbu despre dosarul in care este implicat cumnatul lui Ponta

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu a sustinut marti despre dosarul in care e implicat cumnatul premierului ca are retineri in a comenta subiectul si ca justitia trebuie sa-si faca treaba, informeaza Mediafax.

Adriean Videanu este audiat la DIICOT in dosarul Romgaz-Interagro, in care s-a extins urmarirea penala pe numele sau

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a venit luni la DIICOT, el declarand ca a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta extinderea urmaririi penale in cazul sau, in dosarul Romgaz - Interagro. Potrivit Agerpres, procurorii ii vor aduce la cunostinta lui Videanu infractiunile de care este acuzat, respectiv constituire a unui grup infractional organizat in modalitatea normativa a aderarii si sprijinirii), abuz in serviciu si complicitate la delapidare, dupa ce presedintele Romaniei a dat aviz favorabil inceperii urmaririi penale.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )