Libnet.ro
UNICEF

01:05

Directorul SC Hidro Prahova, audiat ca martor la DNA Ploiesti in dosarul lui Iulian Hertanu

România Liberă România Liberă,
Directorul SC Hidro Prahova, audiat ca martor la DNA Ploiesti in dosarul lui Iulian Hertanu

Directorul SC Hidro Prahova SA, Dumitru Pantea, a fost audiat, joi, la DNA Ploiesti, unde a fost citat in calitate de martor, in dosarul in care a fost arestat preventiv cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, acuzat de deturnare de fonduri europene intr-un proiect derulat de Hidro Prahova, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Directorul Hidro Prahova, audiat la DNA in dosarul in care este arestat cumnatul lui Victor Ponta

Dumitru Pantea, directorul Hidro Prahova, este audiat la DNA Ploiesti, unde a fost citat in calitate de martor in dosarul de fraudare in care a fost arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta.

Directorul SC Hidro Prahova, audiat ca martor la DNA Ploiesti in dosarul lui Iulian Hertanu

Directorul SC Hidro Prahova SA, Dumitru Pantea, este audiat, joi, la DNA Ploiesti, unde a fost citat in calitate de martor in dosarul in care a fost arestat preventiv cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian .

Noi audieri la DNA Ploiesti in dosarul cumnatului lui Victor Ponta

Procurorii DNA Ploiesti continua joi audierile in dosarul de fraudare a fondurilor europene in care a fost arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Omul de afaceri Dinu Pescariu, audiat la DNA in dosarul Microsoft

Omul de afaceri Dinu Pescariu este audiat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), in dosarul Microsoft, el fiind cel care a denuntat-o pe Elena Udrea ca i-ar fi cerut 500. 000 de euro pentru a-i rezolva problemele din justitie, informeaza Mediafax.

Sotul Alinei Bica, Dorin Bica, a fost audiat la DNA in dosarul disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP

Sotul fostului sef al DIICOT Alina Bica a fost, marti, la DNA, pentru a fi audiat in dosarul disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, numele lui fiind mentionat si in denuntul facut de Ovidiu Tender.

Senatorul Ion Ariton, audiat la DNA, in dosarul Gala Bute

Senatorul PSD Ion Ariton, fost ministru al Economiei, a venit marti la DNA, pentru a fi audiat in dosarul Galei Bute.

Ion Ariton, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Senatorul PSD Ion Ariton, fost ministru al Economiei, a venit, marti, la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este suspectat ca a determinat reprezentantii a 10 companii de stat, printre care Hidroelectrica si Romgaz, sa sponsorizeze ilegal, cu peste 1,7 milioane de lei, organizarea Galei Bute, informeaza Mediafax.

Stefan Lungu, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, este audiat marti la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul Gala Bute. Lungu, cercetat in arest la.

Fostul consilier al lui Udrea, audiat la DNA, in dosarul Gala Bute

Fostul consilier al Elenei Udrea, Stefan Lungu, este audiat, marti, la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul Gala Bute, in care este urmarit penal pentru trafic de influenta, informeaza Mediafax.

Sotul Alinei Bica, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Sotul fostei sefe DIICOT Alina Bica este audiat, marti dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Acesta a fost chemat pentru a da declaratii in dosarul Gala Bute. Alaturi de el, mai raspun.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )