Libnet.ro
UNICEF

12:00

Directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol: Am fost batjocoriti, a fost ca un film de groaza

B1 B1,
Directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol: Am fost batjocoriti, a fost ca un film de groaza

Directorul Liceului cu predare in limba romana Lucian Blaga din Tiraspol, Ion Iovcev, a declarat ca el si colegii lui retinuti de militia transnistreana au fost batjocoriti, umiliti, numiti . continuă pe B1

Directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol a fost retinut: Este acuzat de contrabanda

Directorul Liceului Lucian Blaga cu predare in limba romana din Tiraspol a fost retinut de militia transnistreana, miercuri, fiind acuzat de contrabanda, relateazaB1 TV. Alaturi de directorul.

Directorul Liceului romanesc Lucian Blaga din Tiraspol a fost retinut.

Directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol, Ion Iovcev, a fost retinut de securitatea transnsitreana sub pretextul de contrabanda. Alaturi de seful institutiei au fost retinuti contabilul liceului si soferul cu care se deplasau, relateaza UNIMEDIA. Informatia a fost facuta publica de catre directorul-adjunct al liceului Lucian Blaga, Raisa Padurean, pe pagina sa de Facebook. Citeste si: Ion Iovcev, un profesor in transeele limbii romane din Transnistria Cei trei au fost retinuti la .

Directorul Liceului Lucian Blaga de la Tiraspol a fost eliberat

Directorul Liceului Lucian Blaga cu predare in limba romana din Tiraspol, Ion Iovcev, contabilul si soferul institutiei au fost eliberati dupa ce au fost retinuti de militia de la Tiraspol in timp ce se intorceau de la Chisinau. Ion Iovcev a mers miercuri la Chisinau pentru a ridica salariile pentru angajatii liceului.

Directorul Liceului Lucian Blaga de la Tiraspol a fost eliberat

Directorul Liceului Lucian Blaga cu predare in limba romana din Tiraspol, Ion Iovcev, contabilul si soferul institutiei au fost eliberati, dupa ce au fost retinuti de militia de la Tiraspol, informeaza PRO.

Directorul Liceului Lucian Blaga cu predare in limba romana din Tiraspol, retinut de catre securitatea transnistreana

Directorul Liceului Lucian Blaga cu predare in limba romana de la Tiraspol Ion Ioncev, contabila si soferul institutiei au fost retinuti de catre securitatea transnistreana in zona satului Parcani, in.

Hartuit si tinut in frig de KGBisti. in ce conditii inumane a stat directorul liceului Lucian Blaga din Tiraspol in arestul separatistilor

Ion Iovcev, directorul liceului Lucian Blaga de la Tiraspol, contabilul si soferul institutiei scolare au ajuns ieri in arestul militiei separatiste, fiindca n-ar fi declarat valuta straina la asa-zisa vama.

UPDATE Hartuit si tinut in frig de KGBisti. in ce conditii inumane a stat directorul liceului Lucian Blaga din Tiraspol in arestul separatistilor

Ion Iovcev, directorul liceului Lucian Blaga de la Tiraspol, contabilul si soferul institutiei scolare au ajuns ieri in arestul militiei separatiste, fiindca n-ar fi declarat valuta straina la asa-zisa vama.

VIDEO Hartuit si tinut in frig de KGB-isti. in ce conditii inumane a stat directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol in arestul separatistilor

Ion Iovcev, directorul Liceului Lucian Blaga de la Tiraspol, contabilul si soferul institutiei scolare au ajuns, ieri, in arestul militiei separatiste, fiindca n-ar fi declarat valuta straina la asa-zisa vama.

Traian Basescu a cerut interventia OSCE in cazul retinerii directorului de la liceul Lucian Blaga din Tiraspol

Presedintele Traian Basescu si-a exprimat, miercuri seara, profunda ingrijorare cu privire la retinerea a trei reprezentanti ai Liceului Lucian Blaga din Tiraspol si a solicitat Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) interventia in acest caz, potrivit site-ului Administratiei Prezidentiale.

Directorul liceului romanesc din Tiraspol, retinut de securitatea transnistreana

Directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol, Ion Iovcev, a fost retinut de securitatea transnitreana sub pretextul de contrabanda, relateaza portalul Unimedia.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )