Libnet.ro
UNICEF

18:00

Directorul OMV Petrom: Extractia de gaze in Marea Neagra ar putea incepe spre sfarsitul deceniului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Directorul OMV Petrom: Extractia de gaze in Marea Neagra ar putea incepe spre sfarsitul deceniului

Extractia de gaze in Marea Neagra este preconizata pentru sfarsitul deceniului, iar exploatarea zacamantului, estimata pentru o perioada de 10 ani, ar putea asigura independenta energetica a tarii noastre in privinta gazelor naturale, a declarat directorul general al OMV Petrom, Mariana Gheorghe, la o emisiune televizata, relateaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Directorul OMV Petrom: Extractia de gaze in Marea Neagra ar putea incepe spre sfarsitul deceniului. Exploatarea ar putea asigura independenta energetica a Romaniei in privinta gazelor naturale

Extractia de gaze in Marea Neagra este preconizata pentru sfarsitul deceniului, iar exploatarea zacamantului, estimata pentru o perioada de 10 ani, ar putea asigura independenta energetica a Romaniei in privinta gazelor naturale, a declarat directorul general al OMV Petrom, Mariana Gheorghe, la emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de Pro TV, potrivit Mediafax.

Mariana Gheorghe, OMV Petrom: Extractia de gaze in Marea Neagra ar putea incepe in 2018

Directorul general al OMV Petrom, Mariana Gheorghe, a declarat ca extractia de gaze in Marea Neagra este preconizata pentru sfarsitul deceniului, iar exploatarea zacamantului s-ar putea face pe o perioada de.

Extractia de gaze in Marea Neagra ar putea incepe spre sfarsitul deceniului.

Extractia de gaze in Marea Neagra este preconizata pentru sfarsitul deceniului, iar exploatarea zacamantului, estimata pentru o perioada de 10 ani, ar putea asigura independenta energetica a Romaniei in privinta gazelor naturale, a declarat directorul general al OMV Petrom, Mariana Gheorghe. Aceasta descoperire pe care o numim noi sonda Domino 1 este o estimare de acumulare de gaze de circa 42 de miliarde pana la 84 miliarde de metri cubi de gaz. Productia ar putea incepe pe la .

Gheorghe, OMV Petrom: Extractia de gaze in Marea Neagra ar putea incepe spre sfarsitul deceniului

Extractia de gaze in Marea Neagra este preconizata pentru sfarsitul deceniului, iar exploatarea zacamantului, estimata pentru o perioada de 10 ani, ar putea asigura independenta energetica a Romaniei in privinta gazelor naturale, a declarat directorul general al OMV Petrom, Mariana Gheorghe, transmite Mediafax.

Rezervele gigantice de gaze din Marea Neagra, intre adevar si marketing.

Zacamantul de gaze descoperit de Petrom in Marea Neagra ar putea asigura integral consumul de gaze al Romaniei pe cel putin trei ani, spun oficialii Petrom. Optimismul acesta iti poate creste doar cotatia la bursa, spun concurentii. Cel putin 42 miliarde metri cubi, daca nu cumva chiar spre 84 miliarde metri cubi, la atat estimeaza conducerea Petrom OMV cantitatea de gaz metan care s-ar putea extrage cu incepere de la finele acestui deceniu de pe fundul Marii Negre. Confirmarea cifrelor ar fi .

Sefa OMV Petrom: Am inceput discutiile cu statul privind redeventele.

OMV Petrom si Guvernul au inceput de cateva luni discutiile privind redeventele pentru petrol si gaze, dar deocamdata sunt analizate doar principiile privind impactul unui nou nivel al taxelor asupra companiei si economiei, a declarat directorul general al OMV Petrom, Mariana Gheorghe la emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de Pro TV, potrivit Mediafax. Contractele noastre nu expira in 2014. Este vorba de acea clauza de stabilitate garantata de Guvernul Romaniei .

GSP a inceput sa foreze in Marea Neagra pentru Sterling

Grup Servicii Petroliere GSP) a inceput forajul in Marea Neagra pentru Sterling Resources, compania canadiana care detine doua perimetre in Marea Neagra, Midia si Pelican, realteaza sursele de presa.

ExxonMobil pregateste pentru urmatorii doi ani investitii de 1,2 miliarde dolari in Marea Neagra

ExxonMobil Exploration and Production Romania pregateste pentru urmatorii doi ani investitii de pana la 1,23 miliarde de dolari in foraj petrolier si lucrari adiacente in Marea Neagra.

Gigantii care au obtinut perimetre din Marea Neagra vor o asociatie

Companiile care au obtinut in concesiune perimetre de explorare in Marea Neagra intentioneaza sa infiinteze, pana la finalul acestui an, Asociatia Marea Neagra, un organism care sa reprezinte interesele acestora pe piata romaneasca, dupa cum a declarat, ieri, Mark Beacom, vicepresedintele Sterling Resources Romania, citat de Agerpres.

George Maior, seful SRI: Prospectiunile Exxon arata ca sunt rezerve serioase extrem de importante de hidrocarburi in Marea Neagra

Dezvoltarile recente din punct de vedere economic la Marea Neagra sunt extrem de interesante si pentru Serviciul Roman de Informatii, a declarat duminica seara, la Realitatea TV, seful acestui serviciu secret, care a precizat ca prospectiunile marii companii Exxon arata ca sunt rezerve serioase extrem de importante de hidrocarburi in aceasta regiune.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )