Libnet.ro
UNICEF

07:00

DirectX 12 din Windows 10 te va impresiona inca de la acest prim demo [VIDEO]

Playtech Playtech,
DirectX 12 din Windows 10 te va impresiona inca de la acest prim demo [VIDEO]

Windows 10 va veni la pachet cu DirectX 12, iar jocurile care vor fi capabile sa profite de noile functii grafice se anunta a fi foarte atragatoare. Aproape fiecare versiune majora de Windows a inclus o noua iteratie de DirectX, runtime-ul celor de la Microsoft folosit in jocuri 3D. in cazul Windows 10, aceasta colectie [] DirectX 12 din Windows 10 te va impresiona inca de la acest prim demo [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Microsoft elimina din Windows 10 o aplicatie de care ai si uitat ca exista

Nu vom sti totul despre Windows 10 decat dupa lansarea oficiala, dar cei de la Microsoft ne ofera din ce in ce mai multe detalii despre noul SO. Viitorul Windows Media Center a ramas incert deja de cativa ani. Microsoft a incetat sa mai dezvolte suita in 2009, iar accesarea ei in Windows 8 nu [] Microsoft elimina din Windows 10 o aplicatie de care ai si uitat ca exista Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum iti transforma Microsoft telefonul in computer: Solutia din Windows 10 e Continuum

O noua unealta software foarte creativa introdusa de Microsoft la Build 2015 poarta numele de Continuum si-ti transforma smartphone-ul cu Windows 10 in PC. Windows 10 se anunta a fi un pas din ce in ce mai important in istoria sistemelor de operare iesit din Redmond. Microsoft nu doar ca isi pune mari sperante in [] Cum iti transforma Microsoft telefonul in computer: Solutia din Windows 10 e Continuum Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Acestea sunt telefoanele Lumia pe care Microsoft va lansa Windows 10

Cu numele de cod Lumia Cityman si Lumia Talkman, acestea ar putea fi urmatoarele varfuri de gama al Microsoft, primele preinstalate cu Windows 10. Desi cei de la Microsoft nu s-au grabit sa lanseze noi varfuri de gama dupa finalizarea achizitiei unei divizii Nokia, se pare ca nu mai pot neglija prea mult acest segment [] Acestea sunt telefoanele Lumia pe care Microsoft va lansa Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Microsoft iti transforma telefonul in calculator complet: Cum face asta cu Windows 10

Prin Continuum pe Windows 10, un smartphone castiga abilitatea de a se transforma rapid intr-un mic desktop, daca aveti nevoie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2561 seconds )