Libnet.ro
UNICEF

21:00

Discurs istoric al lui Barroso despre viitorul UE: Este nevoie de un nou tratat. ...

România Liberă România Liberă,
Discurs istoric al lui Barroso despre viitorul UE: Este nevoie de un nou tratat. ...

Presedintele Comisiei Europene CE), Jose Manuel Barroso, sustine miercuri, 12 septembrie, in fata plenului Parlamentului European reunit la Strasbourg, discursul privind starea Uniunii. Jose Manuel Barroso amintit inca de la inceputul discursului ca Uniunea Europeana continua sa fie in criza, criza sociala, economica si o criza de incredere. El a facut insa referire si la anumite state in care au fost inregistrate amenintari la adresa democratiei. Este vorba despre Romania si Ungaria, . continuă pe România Liberă

VIDEO Discurs istoric al lui Barroso despre viitorul UE: Este nevoie de un nou tratat. ...

Presedintele Comisiei Europene CE), Jose Manuel Barroso, sustine miercuri, 12 septembrie, in fata plenului Parlamentului European reunit la Strasbourg, discursul privind starea Uniunii. Jose Manuel Barroso amintit inca de la inceputul discursului ca Uniunea Europeana continua sa fie in criza, criza sociala, economica si o criza de incredere. El a facut insa referire si la anumite state in care au fost inregistrate amenintari la adresa democratiei. Este vorba despre Romania si Ungaria, .

Barroso: Grecia va ramane in zona euro daca isi va respecta angajamentele.

Grecia va ramane in zona euro daca isi va respecta angajamentele si va pune in aplicare reformele promise, a declarat miercuri presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, relateaza AFP, citata de Mediafax. Citeste si: Barroso: Am vazut AMENINTARI la adresa democratiei in anumite state europene Discurs istoric al lui Barroso despre viitorul UE: Este nevoie de un nou tratat. Planurile pentru o federatie nu sunt nerealiste Avem o sansa sa ajungem in aceasta toamna la un punct de .

Ponta, despre disciplina fiscala a UE: Oktoberfest!.

Presedintele Lituaniei i-a spus premierului Ponta ca apreciaza ca in Germania s-a votat pentru masuri de disciplina fiscala si ca acestea vor fi adoptate de UE in octombrie, moment in care Ponta a afirmat zambind Oktoberfest, oficialul strain explicand insa ca nu e vorba de o sarbatoare cu bere, relateaza Mediafax. Citeste si: VIDEO Discurs istoric al lui Barroso despre viitorul UE: Este nevoie de un nou tratat. Planurile pentru o federatie nu sunt nerealiste In discutia avuta la Palatul .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )