Libnet.ro
UNICEF

01:05

Discutii Guvern-FMI, cu bruiaj din partea STS?.

România Liberă România Liberă,
Discutii Guvern-FMI, cu bruiaj din partea STS?.

Sistemul de bruiaj a fost deschis pentru a impiedica o eventuala incercare a unei persoane de a asculta discutiile din afara salii sau cladirii, informeaza Mediafax. Reprezentantii Finantelor au discutat, joi seara, cu delegatia Fondului Monetar International FMI) si Comisiei Europene CE) principalele politici fiscale si indicatorii principali ai bugetului de stat pentru 2014. Surse oficiale au declarat agentiei Mediafax ca, in premiera pentru intalnirile cu delegatia FMI, din partea . continuă pe România Liberă

Antonescu: Sunt pregatit sa candidez doar din partea PNL la Presedintie.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, desi nu isi doreste acest lucru, este pregatit sa candideze doar din partea PNL la Presedintie. Daca in PSD va exista un curent de opinie puternic pentru sustinerea unui candidat social-democrat, eu sunt pregatit sa candidez doar din partea PNL la Presedintie, a spus Crin Antonescu la Realitatea TV. Antonescu a tinut sa sublinieze ca aceasta varianta ar fi insa un esec al sau, al lui Victor Ponta si al USL. Liberalul a mai spus ca va sti .

Crin Antonescu: Sunt dezamagit de Victor Ponta. Sunt pregatit sa candidez doar din partea PNL la presedintie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, se declara dezamagit de atitudinea din ultima perioada a liderului PSD Victor Ponta. Acesta a precizat chiar ca este pregatit sa candideze doar din partea PNLdaca in.

UPDATE Cum decurg negocierile Guvern-FMI: In premiera, cu bruiaj STS, telefoane retinute si liste nominale. Surse: Solicitarea a venit din partea ministrului delegat pentru Buget, Liviu Voinea/STS infirma aceste informatii si spune ca nu i s-a solicitat

STS a fost solicitat sa bruieze, pentru a impiedica interceptarile, discutiile purtate joi la Ministerul Finantelor cu misiunea FMI pe tema politicilor fiscale si a bugetului pentru 2014, in timp ce functionarii ministeriali prezenti au fost obligati sa predea telefoanele mobile, scrie Mediafax. Sistemul de bruiaj a fost deschis pentru a impiedica o eventuala incercare a unei persoane de a asculta discutiile din afara salii sau cladirii. UPDATE Adrian Fulea, purtatorul de cuvant al STS: Serviciul de Telecomunicatii Speciale nu a fost solicitat sa asigure acest tip de serviciu pentru activitatea mentionata. Stirea transmisa nu este adevarata.

Cum decurg negocierile Guvern-FMI: In premiera, cu bruiaj STS, telefoane retinute si liste nominale. Surse: Solicitarea a venit din partea ministrului delegat pentru Buget, Liviu Voinea

STS a fost solicitat sa bruieze, pentru a impiedica interceptarile, discutiile purtate joi la Ministerul Finantelor cu misiunea FMI pe tema politicilor fiscale si a bugetului pentru 2014, in timp ce functionarii ministeriali prezenti au fost obligati sa predea telefoanele mobile, scrie Mediafax. Sistemul de bruiaj a fost deschis pentru a impiedica o eventuala incercare a unei persoane de a asculta discutiile din afara salii sau cladirii.

Cum decurg negocierile Guvern-FMI: In premiera, cu bruiaj STS, telefoane retinute si liste nominale

STS a fost solicitat sa bruieze, pentru a impiedica interceptarile, discutiile purtate joi la Ministerul Finantelor cu misiunea FMI pe tema politicilor fiscale si a bugetului pentru 2014, in timp ce functionarii ministeriali prezenti au fost obligati.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )