Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dmitri Rogozin: Amenintarile Bucurestiului privind interceptarea unui avion guvernamental rus merita un raspuns dur

Hotnews Hotnews,
 Dmitri Rogozin: Amenintarile Bucurestiului privind interceptarea unui avion guvernamental rus merita un raspuns dur

Reactia la amenintarile autoritatilor romane privind folosirea de distrugatoare pentru a ateriza fortat avionul delegatiei ruse trebuie sa fie una foarte dura, a declarat vicepremierul rus Dmitri Rogozin, potrivit paginii in limba engleza a postului de radio Vocea Rusiei, el facand referire la declaratia premierului Victor Ponta in care acesta evoca eventuala utilizare a avioanelor de vanatoare pentru escortarea lui Rogozin in afara spatiului aerian romanesc. continuă pe Hotnews

Dmitri Rogozin vrea o reactie foarte dura la declaratiile lui Victor Ponta

Reactia la declaratiile facute de premierul Romaniei, Victor Ponta, privind posibilitatea trimiterii avioanelor militare pentru interceptarea unei aeronave oficiale guvernamentale a Rusiei, trebuie sa fie una foarte dura, afirma vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, citat de Vocea Rusiei.

Vicepremierul Dmitri Rogozin cere o reactie foarte dura la declaratiile lui Ponta

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a cerut, luni, o reactie foarte dura la declaratia premierului Victor Ponta, privind posibilitatea trimiterii avioanelor militare pentru interceptarea unei aeronave oficiale guvernamentale a Rusiei, transmite Vocea Rusiei, conform Mediafax.

Dmitri Rogozin anunta ca serviciile secrete din Moldova i-au confiscat semnaturile transnistrenilor si ameninta Romania: Ei bine, domnilor din Romania, in curand va vom explica totul - cine sunteti si ce credem despre voi

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a postat din nou, sambata seara, un mesaj pe Twitter, dupa ce a revenit la Moscova la bordul unui avion de linie: Ei bine, domnilor din Romania, in curand va vom explica totul - cine sunteti si ce credem despre voi. La aproape doua ore dupa acest mesaj, Rogozin - reprezentant al aripii dure de la Kremlin, sanctionat deja de UE - a revenit si a spus ca Nici nu se putea publicitate mai buna pentru referendumul poporului, facand trimitere la cererea Transnistriei de unire cu Rusia. El a postat si fotografii cu cutiile in care se afla semnaturile transnistrenilor care cer alipirea la Rusia, despre care a spus ca i-au fost confiscate de serviciile secrete din Republica Moldova, potrivit Itar Tass.

Dmitri Rogozin, pe Twitter: Ei bine, domnilor din Romania, in curand va vom explica totul - cine sunteti si ce credem despre voi (FOTO)

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a postat un nou mesaj pe Twitter, sambata seara, dupa ce a revenit la Moscova la bordul unui avion de linie. De aceasta data, mesajul este adresat direct autoritatilor romane.

Avionul lui Dmitri Rogozin a fost intors din zbor, iar el a plecat la Moscova cu un avion de linie

Avionul in care vicepremierul rus Dmitri Rogozin a sosit vineri la Chisinau, pentru a participa la festivitatile dedicate Zilei Victoriei la Tiraspol, a fost intors din zbor sambata, la intoarcere, iar el a plecat la Moscova cu o cursa de linie. Avionul lui Rogozin a fost intors de catre autoritatile ucrainene, dar acesta nu se afla in avionul respective, transmite Publika TV, care citeaza reprezentanti ai ambasadei Ucrainei de la Chisinau si ai Ministerului moldovean de Externe.

UPDATE Dmitri Rogozin, pe Twitter: Romania mi-a inchis spatiul aerian. Data viitoare voi zbura cu un TU-160/ MAE roman: Amenintarea cu folosirea unui bombardier strategic, de catre un vicepremier rus, o declaratie foarte grava

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin scrie pe Twitter ca autoritatile de la Bucuresti nu i-au permis accesul in spatiul aerian al Romaniei la cererea Statelor Unite si este blocat in Transnistria. Informatia nu a fost insa confirmata de autoritatile de la Kiev, potrivit Digi 24. Rogozin afirma ca data viitoare va zbura cu un TU-160. UPDATE Ministerul Afacerilor Externe a reactionat la declaratia lui Rogozin, printr-un comunicat de presa in care afirma ca amenintarea cu folosirea unui bombardier strategic rus, de catre un vicepremier rus, reprezinta o declaratie foarte grava in actualul context regional, in care Federatia Rusa a incalcat suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei, iar forte separatiste proruse violeaza grav ordinea publica din statul vecin. Vezi textul comunicatului.

UPDATE Dmitri Rogozin, pe Twitter: Romania mi-a inchis spatiul aerian. Data viitoare voi zbura cu un TU-160/ MAE roman, surprins de declaratiile oficialului rus

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin scrie pe Twitter ca autoritatile de la Bucuresti nu i-au permis accesul in spatiul aerian al Romaniei la cererea Statelor Unite si este blocat in Transnistria. Informatia nu a fost confirmata deocamdata de autoritatile de la Bucuresti, potrivit Digi 24. Rogozin afirma ca data viitoare va zbura cu un TU-160. UPDATE Ministerul Afacerilor Externe a reactionat la declaratia lui Rogozin, printr-un comunicat de presa in care afirma ca amenintarea cu folosirea unui bombardier strategic rus, de catre un vicepremier rus, reprezinta o declaratie foarte grava in actualul context regional, in care Federatia Rusa a incalcat suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei, iar forte separatiste proruse violeaza grav ordinea publica din statul vecin. Vezi textul comunicatului. UPDATE Ora 17:30: Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a anuntat ca a revenit la Moscova, din Republica Moldova, in pofida faptului ca avionul sau a fost obligat de catre avioane ucrainene de interceptare sa se se intoarca din drum la Chisinau, potrivit Itar-Tass.

Dmitri Rogozin, reactie la comentariul lui Traian Basescu: Ma intreb cate pahare a golit Basescu inainte de a inchide spatiul aerian

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a reactionat luni dimineata la comentariul facut duminica de presedintele Traian Basescu, privind 65506;paharele de votca65506; pe care acesta le-ar fi consumat: Ma intreb cate pahare a golit Basescu pentru curaj inainte de a inchide spatiul aerian romanesc pentru avionul nostru? a scris el pe Twitter.

Traian Basescu: Trebuie aflat cata votca a consumat Dmitri Rogozin inainte de a face declaratii. A ramas la modul de gandire stalinist

Presedintele Traian Basescu a afirmat, intr-un interviu pentru Opinia Timisoarei, ca trebuie aflat cata votca a consumat vicepremierul rus Dmitri Rogozin inainte de a face declaratiile pe Twitter privind inchiderea spatului aerian pentru zborul sau si l-a acuzat pe acesta de gandire stalinista.

Titus Corlatean: Avionul in care se afla Dmitri Rogozin a trecut fraudulos prin spatiul aerian romanesc

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a afirmat luni, la Digi 24, ca avionul in care se afla vicepremierul rus Dmitri Rogozin a trecut in mod fraudulos prin spatiul aerian romanesc. Potrivit ministrului de Externe, cursa cu care se deplasa Dmitri Rogozin spre Chisinau era una privata si nu a primit acceptul de a traversa spatiul aerian al Romaniei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )