Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dmitri Rogozin anunta ca serviciile secrete din Moldova i-au confiscat semnaturile transnistrenilor si ameninta Romania: Ei bine, domnilor din Romania, in curand va vom explica totul - cine sunteti si ce credem despre voi

Hotnews Hotnews,
 Dmitri Rogozin anunta ca serviciile secrete din Moldova i-au confiscat semnaturile transnistrenilor si ameninta Romania: Ei bine, domnilor din Romania, in curand va vom explica totul - cine sunteti si ce credem despre voi

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a postat din nou, sambata seara, un mesaj pe Twitter, dupa ce a revenit la Moscova la bordul unui avion de linie: Ei bine, domnilor din Romania, in curand va vom explica totul - cine sunteti si ce credem despre voi. La aproape doua ore dupa acest mesaj, Rogozin - reprezentant al aripii dure de la Kremlin, sanctionat deja de UE - a revenit si a spus ca Nici nu se putea publicitate mai buna pentru referendumul poporului, facand trimitere la cererea Transnistriei de unire cu Rusia. El a postat si fotografii cu cutiile in care se afla semnaturile transnistrenilor care cer alipirea la Rusia, despre care a spus ca i-au fost confiscate de serviciile secrete din Republica Moldova, potrivit Itar Tass. continuă pe Hotnews

Dmitri Rogozin anunta ca dupa Ucraina si Romania nu permite tranzitul avionului sau prin spatiul aerian

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a scris pe contul sau de Twitter ca autoritatile de la Bucuresti nu si-au dat acordul pentru tranzitul avionului sau prin spatiul aerian romanesc.

Dmitri Rogozin anunta ca, dupa Ucraina, nici Romania nu permite tranzitul avionului sau prin spatiul aerian

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a scris pe contul sau de Twitter ca autoritatile de la Bucuresti nu si-au dat acordul pentru tranzitul avionului sau prin spatiul aerian romanesc.

Avionul lui Dmitri Rogozin a fost intors din zbor, iar el a plecat la Moscova cu un avion de linie

Avionul in care vicepremierul rus Dmitri Rogozin a sosit vineri la Chisinau, pentru a participa la festivitatile dedicate Zilei Victoriei la Tiraspol, a fost intors din zbor sambata, la intoarcere, iar el a plecat la Moscova cu o cursa de linie. Avionul lui Rogozin a fost intors de catre autoritatile ucrainene, dar acesta nu se afla in avionul respective, transmite Publika TV, care citeaza reprezentanti ai ambasadei Ucrainei de la Chisinau si ai Ministerului moldovean de Externe.

Dmitri Rogozin, pe Twitter: Ei bine, domnilor din Romania, in curand va vom explica totul - cine sunteti si ce credem despre voi (FOTO)

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a postat un nou mesaj pe Twitter, sambata seara, dupa ce a revenit la Moscova la bordul unui avion de linie. De aceasta data, mesajul este adresat direct autoritatilor romane.

Ministerul ucrainean de Externe: Avionul lui Rogozin s-a intors din drum in mod benevol. Este un truc politic

Avionul vicepremierului rus Dmitri Rogozin s-a intors din drum in mod benevol, a anuntat ministerul ucrainean de Externe. Autoritatile ucrainene au calificat declaratiile oficialului rus drept provocare si truc.

Rogozin: Romania a inchis spatiul aerian pentru avionul meu. Data viitoare voi zbura cu un bombardier

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a scris pe contul sau de Twitter ca, la cererea Statelor Unite ale Americii, autoritatile de la Bucuresti au decis sa interzica tranzitul avionului sau prin spatiul aerian romanesc. Autoritatea Aeronautica Civila Romana nu a infirmat si nici nu a confirmat informatia.

Rogozin: Romania a inchis spatiul aerian pentru avionul meu. Voi zbura cu un bombardier. Reactia MAE

Aflat in vizita in Transnistria, vicepremierul rus Dmitri Rogozin a scris pe contul sau de Twitter ca, la cererea SUA, autoritatile de la Bucuresti au decis sa interzica tranzitul avionului sau prin spatiul aerian romanesc si ca data viitoare va zbura cu bombardierul strategic TU-160. Vicepremierul rus a facut o declaratie foarte grava, in actualul context regional, a apreciat Ministerul Afacerilor Externe.

UPDATE Dmitri Rogozin, pe Twitter: Romania mi-a inchis spatiul aerian. Data viitoare voi zbura cu un TU-160/ MAE roman, surprins de declaratiile oficialului rus

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin scrie pe Twitter ca autoritatile de la Bucuresti nu i-au permis accesul in spatiul aerian al Romaniei la cererea Statelor Unite si este blocat in Transnistria. Informatia nu a fost confirmata deocamdata de autoritatile de la Bucuresti, potrivit Digi 24. Rogozin afirma ca data viitoare va zbura cu un TU-160. UPDATE Ministerul Afacerilor Externe a reactionat la declaratia lui Rogozin, printr-un comunicat de presa in care afirma ca amenintarea cu folosirea unui bombardier strategic rus, de catre un vicepremier rus, reprezinta o declaratie foarte grava in actualul context regional, in care Federatia Rusa a incalcat suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei, iar forte separatiste proruse violeaza grav ordinea publica din statul vecin. Vezi textul comunicatului. UPDATE Ora 17:30: Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a anuntat ca a revenit la Moscova, din Republica Moldova, in pofida faptului ca avionul sau a fost obligat de catre avioane ucrainene de interceptare sa se se intoarca din drum la Chisinau, potrivit Itar-Tass.

Dmitri Rogozin vine in Moldova prin Bulgaria si Romania, dupa ce i-a fost interzis accesul in Ucraina

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a anuntat ca are de facut un zbor de 4,5 ore de la Moscova pana la Chisinau, prin Bulgaria si Romania.

Aeronava care il va transporta pe Dmitri Rogozin in Republica Moldova, deviat prin Romania

Autoritatile din Ucraina nu au permis tranzitul avionului vicepresedintelui rus Dmitri Rogozin prin spatiul sau aerian, astfel ca aeronava va trece prin spatiul aerian al Romaniei pentru a ajunge in Republica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )