Libnet.ro
UNICEF

09:00

DNA: Administrator al unei firme, arestat preventiv pentru fraudare a fondurilor europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA: Administrator al unei firme, arestat preventiv pentru fraudare a fondurilor europene

Procurorii DNA au dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Ionel Gogoana, administrator al unei firme si consultant al proiectelor privind fondurile europene, pentru complicitate la facilitarea pe nedrept de fonduri europene unor persoane neeligibile. continuă pe Ziarul Bursa

DNA: Administratorul unei firme, arestat preventiv pentru fraudarea fondurilor europene. Prejudiciu de 600.000 de lei

Procurorii DNA au dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Ionel Gogoana, administrator al unei firme si consultant al proiectelor privind fondurile europene, pentru complicitate la facilitarea pe nedrept.

Administratorul unei firme, arestat din cauza fondurilor UE

Administratorul unei firme, Ionel Gogoana, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Bucuresti, pentru ca a ajutat cinci persoane sa obtina ilegal documentele necesare pentru a accesa fonduri europene destinate instalarii tinerilor fermieri, conform unui comunicat DNA.

UPDATE. Adrian Sarbu, ARESTAT preventiv, pentru spalare de bani si instigare la evaziune

Curtea de Apel Bucuresti a decis, marti noaptea, arestarea preventiva a lui Adrian Sarbu, pentru spalare de bani, instigare la delapidare si instigare la evaziune .

Adrian Sarbu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, in noaptea de marti spre miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Adrian Sarbu, pus sub acuzare in dosarul de evaziune fiscala de la Mediafax Group.

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, apropiatul lui Radu Mazare, arestat preventiv

Omul de afaceri Sorin Strutinsky a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este acuzat dedare de mita si de trafic de influenta. Decizia magistratilor nu este definitiva.

Rudel Obreja, arestat preventiv in dosarul Gala Bute

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, a fost arestat preventiv, joi, in dosarul Gala Bute in care este acuzat despalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu.

Partenerul de afaceri al lui Radu Mazare, Sorin Strutinsky, arestat preventiv

Tribunalul Bucuresti a decis joi arestarea preventiva pentru 30 de zile, la solicitarea DNA, a omului de afaceri Sorin Strutinsky, acuzat de patru infractiuni de trafic de influenta si instigare la mai multe fapte de.

Rudel Obreja a fost arestat preventiv in dosarul Gala Bute

Tribunalul Bucuresti a decis, joi, arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute, in care este acuzat de spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz.

DNA cere arest preventiv pentru Obreja si Resmerita si arest la domiciliu pentru Lungu si Nastasia

Procurorii DNA i-au retinut, in dosarul Gala Bute, pe Rudel Obreja, Cornel Resmerita, Stefan Lungu si Gheoghe Nastasia, iar pentru Adrian Gardean au dispus control judiciar, urmand sa ceara marti ICCJ arestarea preventiva a lui Obreja si.

Dosarul Gala Bute: DNA cere arest preventiv pentru Rudel Obreja si Cornel Resmerita si arest la domiciliu pentru Stefan Lungu si Gheoghe Nastasia

Procurorii DNA i-au retinut, in dosarul Gala Bute, pe Rudel Obreja fost presedinte al Federatiei Romane de Box), Cornel Resmerita primarul orasului hunedorean Lupeni), Stefan Lungu fost consilier al Elenei Udrea in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului) si Gheoghe Nastasia fost secretar de stat in minister), iar pentru Adrian Gardean om de afaceri care controleaza SC Termogaz Company SA) au dispus control judiciar, urmand sa ceara marti Inaltei Curti de Casatie si Justitie arestarea preventiva a lui Obreja si Resmerita si arest la domiciliu pentru Lungu si Nastasia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )