Libnet.ro
UNICEF

14:01

DNA cere arestarea deputatului PSD Vlad Cosma, acuzat de trafic de influenta

B1 B1,
DNA cere arestarea deputatului PSD Vlad Cosma, acuzat de trafic de influenta

Procurorii DirectieiNationale Anticoruptie DNA) a trimis o solicitare la Camera Deputatilor prin care cere arestarea deoutatului PSD Vlad Cosma, relateazaB1 TV. Cosma este acuzat de trafic de. continuă pe B1

UPDATE DNA a cerut arestarea deputatului PSD Vlad Cosma. ...

UPDATE DNA a solicitat Camerei Deputatilor avizul pentru arestarea deputatului PSD Vlad Cosma. Solicitarea se transmite Camerei prin ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc. In documentul trimis de procurori se arata ca in conformitate cu prevederile din Constitutia Romaniei si cele din Regulamentul Camerei Deputatilor, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie a transmis cererea si referatul intocmit de procurori, in vederea sesizarii ministrului Justitiei, pentru a cere .

UPDATE DNA a cerut arestarea deputatului PSD Vlad Cosma. ...

UPDATE Inca o retinere in dosarul de coruptie al presedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma. A fost retinut pentru luare de mita Daniel Adrian Alixandrescu, directorul executiv al Directiei Patrimoniu din cadrul Consiliului Judetean Prahova Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Ploiesti au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a inculpatului ALIXANDRESCU DANIEL ADRIAN, director executiv al Directiei Patrimoniu ce .

DNA a declansat procedura arestarii deputatului PSD Vlad Cosma. Procurorii il asteapta pe ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, sa trimita cererea la Camera Deputatilor

Directia Nationala Anticoruptie a declansat, marti, procedurile pentru cererea incuviintarii parlamentare a arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma, in dosarul incare este acuzat ca a cerut mita 1 milion de euro. Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, este asteptat de procurori sa transmita cererea la Camera Deputatilor.

ştiri de la B1

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )