Libnet.ro
UNICEF

12:00

UPDATE DNA a cerut arestarea deputatului PSD Vlad Cosma. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE DNA a cerut arestarea deputatului PSD Vlad Cosma. ...

UPDATE Inca o retinere in dosarul de coruptie al presedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma. A fost retinut pentru luare de mita Daniel Adrian Alixandrescu, directorul executiv al Directiei Patrimoniu din cadrul Consiliului Judetean Prahova Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Ploiesti au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a inculpatului ALIXANDRESCU DANIEL ADRIAN, director executiv al Directiei Patrimoniu ce . continuă pe România Liberă

UPDATE DNA a cerut arestarea deputatului PSD Vlad Cosma. ...

UPDATE DNA a solicitat Camerei Deputatilor avizul pentru arestarea deputatului PSD Vlad Cosma. Solicitarea se transmite Camerei prin ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc. In documentul trimis de procurori se arata ca in conformitate cu prevederile din Constitutia Romaniei si cele din Regulamentul Camerei Deputatilor, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie a transmis cererea si referatul intocmit de procurori, in vederea sesizarii ministrului Justitiei, pentru a cere .

DNA cere arestarea deputatului PSD Vlad Cosma, acuzat de trafic de influenta

Procurorii DirectieiNationale Anticoruptie DNA) a trimis o solicitare la Camera Deputatilor prin care cere arestarea deoutatului PSD Vlad Cosma, relateazaB1 TV. Cosma este acuzat de trafic de.

DNA a declansat procedura arestarii deputatului PSD Vlad Cosma. Procurorii il asteapta pe ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, sa trimita cererea la Camera Deputatilor

Directia Nationala Anticoruptie a declansat, marti, procedurile pentru cererea incuviintarii parlamentare a arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma, in dosarul incare este acuzat ca a cerut mita 1 milion de euro. Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, este asteptat de procurori sa transmita cererea la Camera Deputatilor.

Seful CJ Prahova, RETINUT pentru trafic de influenta. DNA cere arestarea deputatului Vlad Cosma, fiul lui Mircea Cosma

15 - DNA cere arestarea deputatului Vlad Cosma, fiul presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma. Cererea a fost trimisa Ministerului Justitiei. 40 - Seful CJ Prahova,.

Seful CJ Prahova si fiul acestuia, deputatul PSD Vlad Cosma, audiati la DNA

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Prahova, Mircea Cosma, si fiul acestuia, deputatul PSD Vlad Cosma, sunt audiati, marti, la DNA Ploiesti, in dosarul in care este arestat, pentru trafic de influenta,.

Seful CJ Prahova, urmarit penal pentru trafic de influenta. Fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma, INCULPAT in acelasi dosar

03 - Procurorii DNA au inceput urmarirea penala in cazul sefului CJ Prahova, Mircea Cosma, si al fiului acestuia, deputatul Vlad Cosma, pentru trafic de influenta, Vlad Cosma fiind acuzat ca ar fi.

Seful CJ Prahova, RETINUT pentru trafic de influenta. Fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma, INCULPAT in acelasi dosar

40 - Seful CJ Prahova, Mircea Cosma, a fost retinut, dupa ce procurorii DNA i-au adus la cunostinta ca este urmarit penal intr-un dosar in care este acuzat de trafic de influenta.

DNA a cerut arestarea preventiva a deputatului Vlad Cosma, acuzat de trafic de influenta

Procurorii DNA au cerut arestarea preventiva a deputatului Vlad Cosma, fiul lui Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova, retinut marti pentru 24 de ore pentru trafic de influenta. Ambii sunt cercetati in acelasi dosar.

Mircea Cosma, seful Consiliului Judetean Prahova, a fost retinut de DNA. Mircea Cosma si fiul sau, Vlad Cosma, inculpati intr-un dosar de spaga de 1 milion de euro

Presedintele Consiliului Judeten Prahova, Mircea Cosma sef al PSD Prahova), a fost retinut de procurorii DNA, intr-un dosar de trafic de influenta in care fiul sau, deputatul Vlad Cosma, este acuzat ca ar fi luat mita 1 milion de euro. Mircea Cosma si Vlad Cosma au calitatea de inculpati, fiind acuzati de trafic de influenta. Acesta este dosarul in care omul de afaceri Razvan Alexe este arestat preventiv inca din noiembrie 2013, cazul fiind disjuns din dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani de 35 de milioane de euro, in care este arestat preventiv si Marcel Pavaleanu, fost consilier in Secretariatul General al Guvernului si fost presedinte al PSD Plopeni.

Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova, si fiul sau, deputatul Vlad Cosma, audiati la DNA Ploiesti

Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, si fiul sau, deputatul de Prahova Vlad Cosma, au fost chemati marti la DNA Ploiesti pentru audieri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )