Libnet.ro
UNICEF

14:00

DNA cere aviz pentru arestarea deputatului Florin Popescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA cere aviz pentru arestarea deputatului Florin Popescu

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz pentru arestarea preventiva a deputatului Florin Popescu, in dosarul in care este acuzat ca a cerut administratorului unei firme aproximativ 70 de tone de pui, in valoare de peste 400. 000 lei, pentru a le da cetatenilor in campania electorala din iunie 2012. continuă pe Ziarul Bursa

DNA cere arestarea lui Florin Popescu. Omul lui Udrea, spaga electorala in tone de carne de pui

UPDATE:DNA cere arestarea deputatului Florin Popescu, fost lider al filialei PDL Dambovita si presedinte al CJ Dambovita in mandatul 2008-2012, pentru fapte de coruptie. Deputatul PMP, Florin Popescu,.

Pui grill pentru voturi. Deputatul PMP Florin Popescu, invinuit intr-un dosar DNA. Procurorii cer incuviintarea arestarii preventive

Articol actualizat ora 19. 20): Florin Popescu a anuntat ca isi suspenda activitatea din PMP si se retrage de pe lista candidatilor la alegerile europarlamentare, pentru a nu prejudicia imaginea partidului. Actualizat ora 15. 22): Seful DNA a transmis procurorului general al Romaniei cererea si referatul intocmit pentru a cere presedintelui Camerei Deputatilor incuviintarea arestarii preventive a deputatului Florin Popescu. Actualizat ora 14. 23): Deputatul PMP Florin Popescu a anuntat miercuri ca procurorii DNA i-au prezentat actele dintr-un dosar in care are calitatea de invinuit. El a declarat ca procurorii il acuza ca ar fi cerut bunuri agricole de la o firma pentru a le da cadou alegatorilor in campanie electorala. Florin Popescu a fost presedinte al Consiliului Judetean Dambovita si este unul dintre principalii aliati politici ai Elenei Udrea.

DNA cere ARESTAREA deputatului PMP Florin Popescu, acuzat ca a cumparat voturi in 2012 cu peste 60 de tone de carne de pui grill

DNA cerea arestarea deputatului PMP Florin Popescu deoarece in campania electorala pentru alegerile locale din 2012, in calitatea sa de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita si sef, la acea vreme, a filialei judetene al PDL, ar fi cerut de la un om de afaceri mari cantitati de pui grill - intre 60 si 80 de tone - pentru a le imparti cetatenilor cu scopul de a le obtine voturile. Valoarea produselor cerute si primite ar depasi suma de 400. 000 de lei.

DNA cere ARESTAREA deputatului PMP Florin Popescu, acuzat ca a cumparat voturi in 2012 cu peste 60 de tone carne de pui grill

Deputatul PMP Florin Popescu a cerut de la oameni de afaceri 60 de tone de carne pentru a le imparti alegatorilor la alegerile locale din 2012.

Deputatul Florin Popescu, la audieri la DNA: Procurorii au inceput cercetarea penala in cazul acestuia

UPDATE 14:22 Procurorii DNA au inceput urmarirea penala in cazul deputatului PMP Florin Popescu. Deputatul PMPFlorin Popescu s-a prezentat, miercuri, la sediulDNA, fiind citat intr-un dosar in care este.

Florin Popescu: Ma suspend din PMP, ies din lista pentru Parlamentul European. Nu e necesara arestarea preventiva

Deputatul Florin Popescu anunta ca isi suspenda activitatea in PMP pana la clarificarea situatiei sale. Acesta precizeaza si ca s-a retras si din lista de candidati ai acestei formatiuni la euroalegeri,.

Deputatul Florin Popescu: Ma suspend din PMP, ies din lista pentru PE, nu e necesara arestarea preventiva

Deputatul Florin Popescu anunta ca isi suspenda activitatea in PMP pana la clarificarea situatiei sale si ca s-a retras si din lista de candidati ai acestei formatiuni la euroalegeri, precizand ca se pune la dispozitia Justitiei si ca nu este necesara cererea de arestare preventiva.

Deputatul PMP Florin Popescu, invinuit intr-un dosar DNA

Articol actualizat ora 14. 23): Deputatul PMP Florin Popescu a anuntat miercuri ca procurorii DNA i-au prezentat actele dintr-un dosar in care are calitatea de invinuit. El a declarat ca procurorii il acuza ca ar fi cerut bunuri agricole de la o firma pentru a le da cadou alegatorilor in campanie electorala. Florin Popescu a fost presedinte al Consiliului Judetean Dambovit si este unul dintre principalii aliati politici ai Elenei Udrea.

Florin Popescu: Ma suspend din PMP, ies din lista pentru PE. DNA ma acuza ca am luat niste saci cu produse agricole, oricum nu sunt droguri

Deputatul Florin Popescu a anuntat, miercuri, ca isi suspenda activitatea in PMP pana la clarificarea situatiei sale si ca s-a retras si din lista de candidati ai acestei formatiuni la euroalegeri,.

Deputatul Florin Popescu, la DNA. Explicatii intr-un dosar in care este acuzat de coruptie

Deputatul Florin Popescu, fost presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, s-a prezentat miercuri la DNA, el declarand ca a fost chemat de procurori pentru a-i fi aduse la cunostinta acuzatiile intr-un dosar de coruptie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )