Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA cere un nou aviz de arestare a lui Darius Valcov, pentru alte fapte de coruptie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
DNA cere un nou aviz de arestare a lui Darius Valcov, pentru alte fapte de coruptie

DNA cere un nou aviz pentru arestarea lui Darius Valcov, suspectat ca a folosit informatii obtinute cand a fost primar, senator si ministru, pentru a sprijini firme pe care le administreaza prin interpusi, procurorii precizand ca el ar fi obtinut. continuă pe Wall-Street Ro

DNA cere un nou aviz de arestare a lui Valcov, pentru alte fapte de coruptie. Vot nedecis in Comisie in cazul cererii initiale a DNA

30 - Comisia juridica a Senatului nu a putut, da, marti, un vot in favoarea sau impotriva cererii initiale a DNA de retinere si arestare preventiva a senatorului Darius Valcov,.

Noua cerere DNA de retinerea si arestarea preventiva in cazul lui Darius Valcov a ajuns la Senat

Noua cerere DNA de arestare pentru Darius Valcov a ajuns marti la Secretaratul Senatul, de unde va fi trimisa la Biroul Permanent, care se va reuni si o va trimite Comisiei juridice, in vederea unui aviz,.

DNA extinde urmarirea penala in cazul lui Darius Valcov: Acesta ar fi ascuns lingouri de aur si 90.000 de euro

DNA extinde urmarirea penala in cazul fostului ministru de finante, Darius Valcov. Procurorii DNA au cerut un nou aviz de arestare preventiva. Acesta ar fi ascuns lingouri de aur si 90. 000 de euro. Valcov ar fi.

Teodor Atanasiu: Parlamentarii PNL vor vota la vedere in favoarea cererilor DNA in cazurile Theodor Nicolescu, Dan Sova si Darius Valcov

Vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu a declarat, luni, ca PNL va vota in favoarea cererilor DNA in cazul deputatului liberal Theodor Nicolescu si senatorilor PSD Dan Sova si Darius Valcov. El a mai.

Noi fapte penale: Ministrul Valcov a cumparat lingouri de aur si tablouri de valoare, pe care le-a ascuns intr-un seif. DNA cere arestarea senatorului

Procurorii anticoruptie cer aviz pentru incuviintarea urmaririi penale si arestarea senatorului Darius Valcov pentru noi fapte de coruptie, savarsite in perioada cand a fost ministru al Finantelor.

DNA cere din nou arestarea lui Valcov

ACTUALIZARE 14:23 Nitu a trimis Senatului noua cerere a DNA privindu-l pe Valcov Procurorul General Tiberiu Nitu a transmis ministrului Justitiei cererea DNA insotita de referat pentru a solicita Senatului incuviintarea efectuarii in continuare a urmaririi penale, retinerii si arestarii preventive a senatorului Darius Valcov, acuzat de acte de comert, incompatibile cu functia ori de incheierea de tranzactii financiare, utilizand informatiile obtinute in virtutea functiei. * Procurorii au gasit lingouri de aur si tablouri in seiful ministrului .

Comoara din seiful ministrului. Ce au mai gasit procurorii la Darius Valcov in afara lingourilor de aur

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de la Senat incuviintarea urmaririi penale, dar si a arestarii fostului ministru de Finante, Darius Valcov. Valcov este acuzat de acte de comert incompatibile cu functia de senator si ministru. Mai exact, atunci cand era deja demnitar, acesta s-ar fi ocupat de administrarea unei firme prin interpusi. Castigurile realizate le-a pastrat intr-un seif. Aici au fost gasite si trei lingouri de aur.

Darius Valcov isi va sustine punctul de vedere privind acuzatiile aduse de procurorii DNA

Darius Valcov isi va sustine miercuri, punctul de vedere privind acuzatiile pe care i le aduc procurorii anticoruptie, iar apoi se va da un vot in comisia juridica pe cererea DNA de retinere si arestare. in.

Zi decisiva pentru Darius Valcov. Fostul ministru al Finantelor afla azi daca va fi aprobata cererea formulata de DNA

Zi importanta pentru Darius Valcov. Fostul ministrul al Finantelor va afla ce decid colegii sai din comisia juridica a Senatului in privinta cererii de arestare a procurorilor DNA. Valcov va avea posibilitatea.

Egalitate la votul de avizare a retinerii lui Darius Valcov

ACTUALIZARE 13:37 Boboc: Avizul comisiei juridice in cazul lui Darius Valcov este negativ, plenul va decide Presedintele comisiei juridice din Senat, Catalin Boboc, a declarat ca, in urma inregistrarii votului de egalitate, raportul comisiei in cazul cererii DNA de retinere si arestare preventiva, in cazul lui Darius Valcov, este negativ, plenul urmand a decide in acest caz.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2145 seconds )