Libnet.ro
UNICEF

21:00

DNA cere Parlamentului ridicarea imunitatii pentru retinerea si arestarea deputatului Marko Attila

Antena3 Antena3,
DNA cere Parlamentului ridicarea imunitatii pentru retinerea si arestarea deputatului Marko Attila

Procurorii DNA cer aviz de la Camera Deputatilor pentru arestarea deputatului UDMR Marko Attlia, acuzat de abuz in serviciu, in acelasi dosar cu sefa DIICOT Alina Bica, dupa ce a facut parte dintr-o comisie a ANRP. continuă pe Antena3

Horatius Dumbrava, scrisoare catre Iohannis prin care ii cere demersuri pentru ridicarea imunitatii si in cazul altor parlamentari

Horatius Dumbava, membru al CSM, i-a transmis o scrisoare lui Klaus Iohannis prin care ii cere sa faca demersuri pentru reluarea procedurii de ridicare a imunitatii si in cazul altor parlamentari, intre care Varujan Vosganian, Daniel Chitoiu, Laszlo.

DNA cere aviz pentru arestarea lui Marko Attila. Deputatul UDMR este acuzat de abuz in serviciu in acelasi dosar cu sefa DIICOT

Procurorii DNA cer avizul Camerei Deputatilor pentru arestarea deputatului UDMR Marko Attlia, acuzat de abuz in serviciu, in acelasi dosar cu sefa DIICOT Alina Bica, dupa ce a facut parte dintr-o comisie a ANRP care a acordat ilegal o despagubire in 2011.

DNA cere arestarea judecatorului Neculae Toader, acuzat de luare de mita in dosarul retrocedarilor ilegale

DNA cere arestarea preventiva a fostului presedinte al Judecatoriei Patarlagele, judetul Buzau, judecatorul Neculae Toader, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu in dosarul retrocedarii a peste 5.

Un membru CSM ii cere lui Iohannis demersuri pentru ridicarea imunitatii si altor parlamentari

Horatius Dumbrava, membru al CSM, i-a trimis lui Klaus Iohannis, joi, o scrisoare deschisa in care ii solicita sa faca demersuri pentru a fi reluata procedura de ridicare a imunitatii si in cazul altor.

DNA cere aviz pentru arestarea deputatului UDMR Marko Attila, cercetat pentru abuz in serviciu

Procurorii Directiai Nationale Anticoruptie DNA) au cerut, vineri seara, arestarea depuatului UDMR Marko Atilla, fiind acuzat de abuz in serviciu, potrivit unui comunicat al institutiei. in conformitate cu.

Plenul Senatului se reuneste astazi pentru a vota ridicarea imunitatii senatorilor Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu

Penul Senatului decide astazi daca Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu raman fara imunitate parlamentara. Comisia juridica a Senatului a avizat deja incuviintarea inceperii urmaririi penale pentru.

DNA cere incuviintarea arestarii deputatului Marko Attila, in dosarul in care este cercetata sefa DIICOT

Procurorii anticoruptie cer, vineri, arestarea deputatului Marko Attila, acuzat de abuz in serviciu, in dosarul despagubirilor de la ANRP, conform unui comunicat al DNA, remis redactiei.

Surse: DNA cere CSM aviz de arestare pe numele sefei DIICOT, Alina Bica. Membru al Comisiei pentru despagubiri, retinut

UPDATE:20:01: DNA a cerut Consiliului Superior al Magistraturii aviz de arestare pe numele Alinei Bica, au afirmat surse citate de HotNews. Se pare ca Bica ar fi facut parte dintr-o comisie din ANRP, care ar fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )