Libnet.ro
UNICEF

12:00

DNA: Dosarul lui Horia Georgescu, deschis in urma unor DENUNTURI ale lui Dorin si Alin Cocos

Antena3 Antena3,
DNA: Dosarul lui Horia Georgescu, deschis in urma unor DENUNTURI ale lui Dorin si Alin Cocos

Dosarul in care Horia Geogescu a fost retinut pentru abuz in serviciu a fost deschis de procurorii DNA in urma unor denunturi formulate de Dorin si Alin Cocos, legate de presupuse fapte de coruptie care au avut. continuă pe Antena3

DNA: Dosarul lui Horia Georgescu, deschis in urma unor denunturi ale lui Dorin si Alin Cocos

Dosarul in care Horia Georgescu a fost retinut pentru abuz in serviciu a fost deschis de procurorii DNA in urma unor denunturi formulate de Dorin si Alin Cocos, legate de presupuse fapte de coruptie care au avut.

Ingrid Zaarour, fosta sefa a ANRP, plasata sub control judiciar in dosarul lui Horia Georgescu

Ingrid Zaarour, fosta sefa a ANRP, a fost plasata sub control judiciar de procurorii DNA in dosarul in care a fost chemat si Horia Georgescu, seful ANI, a fost retinut pentru 24 de ore. Ingrid Zaarour a fost.

Referatul procurorilor DNA: Arestarea lui Horia Georgescu, necesara, pentru inlaturarea pericolului

Procurorii DNA considera ca este necesara arestarea preventiva a lui Horia Georgescu, dar si a celorlalti inculpati din dosare, deoarece feonomenul ANRP este unul foarte periculos pentru buna functionare a.

Referatul procurorilor DNA: Arestarea lui Horia Georgescu este necesara pentru inlaturarea pericolului

Procurorii DNA considera ca este necesara arestarea preventiva a lui Horia Georgescu, dar si a celorlalti inculpati din dosare, deoarece feonomenul ANRP este unul foarte periculos pentru buna functionare a.

Horia Georgescu, retinut de DNA pentru 24 de ore: Seful ANI, acuzat de abuz in serviciu. Prejudiciu de 75 milioane de euro (VIDEO)

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a fost retinut, luni, de DNA pentru 24 de ore, in urma unor audieri care au durat aproape sase ore. Potrivit unui comunicat al DNA, seful ANI.

Horia Georgescu a demisionat de la sefia Agentiei Nationale de Integritate

Horia Georgescu a demisionat de la sefia Agentiei de Integritate, potrivit B1 TV. Georgescu a fost retinut, luni, de DNA pentru 24 de ore, in urma unor audieri care au durat aproape sase ore. Potrivit unui.

Horia Georgescu, suspectat de abuz in serviciu, intr-un dosar privind retrocedari ilegale

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, adus cu mandat la DNA, este suspectat de abuz in serviciu, intr-un dosar deschis in urma unei sesizari a ANRP privind retrocedari in cazul unor imobile supraevaluate, au declarat luni, pentru.

Horia Georgescu, seful ANI, adus cu mandat la DNA. Este audiat in Dosarul Retrocedarilor

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata, pentru a fi audiat intr-un dosar. Potrivit unor surse, Georgescu este audiat.

VIDEO Ne-am naucit vecinii. Cum le-a suflat DNA unor jurnalisti bulgari un interviu cu Horia Georgescu/ Cine il astepta la Sofia pe seful ANI

Doi jurnalisti bulgari au venit luni in Romania sa-i ia un interviu lui Horia Georgescu despre rezultatele sale in lupta anticoruptie, dar s-au pomenit cu seful ANI la televizor, luat, in catuse, de procurorii DNA. Jurnalistii filmau un documentar despre progresele Romaniei in justitie, care sa fie difuzat in Bulgaria in preajma unei vizite pe care Georgescu urma sa o faca la Sofia, pentru a-i impartasi vicepremierului bulgar Meglena Kuneva din experienta lui in lupta anticoruptie.

Horia Georgescu demisioneaza de la conducerea ANI. El acuzat de abuz in serviciu

Horia Georgescu demisioneaza de la conducerea Agentiei Nationale de Integritate ANI), dupa ce a fost retinut de procurorii DNA, pentru abuz in serviciu, in dosarul privind retrocedarea unor imobile supraevaluate, de catre Comisia din ANRP din care a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )