Libnet.ro
UNICEF

14:00

Horia Georgescu demisioneaza de la conducerea ANI. El acuzat de abuz in serviciu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Horia Georgescu demisioneaza de la conducerea ANI. El acuzat de abuz in serviciu

Horia Georgescu demisioneaza de la conducerea Agentiei Nationale de Integritate ANI), dupa ce a fost retinut de procurorii DNA, pentru abuz in serviciu, in dosarul privind retrocedarea unor imobile supraevaluate, de catre Comisia din ANRP din care a. continuă pe Wall-Street Ro

Horia Georgescu, retinut de DNA pentru 24 de ore: Seful ANI, acuzat de abuz in serviciu. Prejudiciu de 75 milioane de euro (VIDEO)

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a fost retinut, luni, de DNA pentru 24 de ore, in urma unor audieri care au durat aproape sase ore. Potrivit unui comunicat al DNA, seful ANI.

Horia Georgescu a demisionat din fruntea ANI

Horia Georgescu, arestat preventiv pentru 24 de ore, a demisionat din fruntea Agentiei Nationale de Integritate ANI). Anuntul a fost facut de avocata sa, Eliza Ene Corbeanu, in direct la postul Realitatea TV.

Seful Integritatii din Romania va ajunge azi in fata judecatorilor. Horia Georgescu e acuzat de ABUZ in serviciu cu consecinte deosebit de grave

In fata judecatorilor ajunge astazi si Horia Georgescu. Presedintele ANI este acuzat de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, fapte comise pe vremea cand era secretar general al ANI si facea parte.

Seful ANI, Horia Georgescu, a fost retinut de DNA. Prejudiciul din dosar se ridica la 75 de milioane de euro

UPDATE - Seful ANI, Horia Georgescu, a fost retinut de procurorii anticoruptie. El e acuzat de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, care ar fi fost comis pe vremea cand era secretar general al ANI.

Cum s-a ales praful de integritatea sefului ANI, Horia Georgescu

Acuzat de abuz in serviciu, in cazul unor despagubiri acordate de ANRP, presedintele demisionar al ANI, Horia Georgescu, a fost supus marti unor audieri-maraton de catre magistratii Curtii Supreme, care au judecat cererea procurorilor DNA de arestare a acestuia.

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, afla marti daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI), ar putea afla marti daca va fi cercetat in stare de arest, sub control judiciar, sau in arest la domiciliu. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie propunerea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de arestare preventiva in dosarul in care acuzat de abuz in serviciu.

Horia Georgescu, dus cu mandat la DNA. Seful ANI, suspectat de abuz in serviciu: Nu stiu despre ce este vorba (VIDEO)

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost dus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata. Cel mai probabil, seful ANI este audiat intr-un dosar care are.

UPDATE. Instanta a ramas in pronuntare in cazul lui Horia Georgescu

59: Instanta a ramas in pronuntare in cazul cererii DNA privind arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, acuzat de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, conform B1 TV.

Instanta a ramas in pronuntare in cazul lui Horia Georgescu: Voi respecta decizia judecatorului indiferent care va fi (VIDEO)

Instanta a ramas in pronuntare in cazul cererii DNA privind arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, acuzat de abuz in serviciu cu.

DNA: Dosarul lui Horia Georgescu, deschis in urma unor denunturi ale lui Dorin si Alin Cocos

Dosarul in care Horia Georgescu a fost retinut pentru abuz in serviciu a fost deschis de procurorii DNA in urma unor denunturi formulate de Dorin si Alin Cocos, legate de presupuse fapte de coruptie care au avut.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )