Libnet.ro
UNICEF

12:30

Referatul procurorilor DNA: Arestarea lui Horia Georgescu, necesara, pentru inlaturarea pericolului

B1 B1,
Referatul procurorilor DNA: Arestarea lui Horia Georgescu, necesara, pentru inlaturarea pericolului

Procurorii DNA considera ca este necesara arestarea preventiva a lui Horia Georgescu, dar si a celorlalti inculpati din dosare, deoarece feonomenul ANRP este unul foarte periculos pentru buna functionare a. continuă pe B1

Referatul procurorilor DNA: Arestarea lui Horia Georgescu este necesara pentru inlaturarea pericolului

Procurorii DNA considera ca este necesara arestarea preventiva a lui Horia Georgescu, dar si a celorlalti inculpati din dosare, deoarece feonomenul ANRP este unul foarte periculos pentru buna functionare a.

DNA: Dosarul lui Horia Georgescu, deschis in urma unor denunturi ale lui Dorin si Alin Cocos

Dosarul in care Horia Georgescu a fost retinut pentru abuz in serviciu a fost deschis de procurorii DNA in urma unor denunturi formulate de Dorin si Alin Cocos, legate de presupuse fapte de coruptie care au avut.

DNA: Dosarul lui Horia Georgescu, deschis in urma unor DENUNTURI ale lui Dorin si Alin Cocos

Dosarul in care Horia Geogescu a fost retinut pentru abuz in serviciu a fost deschis de procurorii DNA in urma unor denunturi formulate de Dorin si Alin Cocos, legate de presupuse fapte de coruptie care au avut.

Cine construieste dupa DNA sau cum trebuie sa intelegem arestarea lui Horia Georgescu

Cand unul dintre stalpii anticoruptiei este impins de cap in duba, cu mainile legate la spate, fiind acuzat ca, in timp ce-i pazea pe politicieni sa nu fure, el insusi participa la jefuirea fostilor proprietari de imobile, ar trebui sa ne intrebam cati dintre oamenii din aceasta tara inteleg corect evenimentele din aceste zile si cati sunt cei care se lasa manipulati de o tabara sau alta.

Fostul sef al Integritatii din Romania, in fata magistratilor. Procurorii cer arestarea lui Horia Georgescu

UPDATE: Horia Georgescu a fost adus, marti, la ICCJ, pentru judecarea cererii de arestare preventiva, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, in cazul unor despagubiri acordate de ANRP pentru imobile.

UPDATE. Instanta a ramas in pronuntare in cazul lui Horia Georgescu

59: Instanta a ramas in pronuntare in cazul cererii DNA privind arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, acuzat de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, conform B1 TV.

UPDATE Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile

UPDATE 06:10 Fostul sef al Agentiei Nationale Anticoruptie Horia Georgescu a fost arestat in noapatea de marti spre miercuri pentru 30 de zile, potrivit Digi 24. Acesta a fost reincarcerat, miercuri dimineata, in Arestul Politiei Capitalei. Inalta Curte a decis ca cererea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a lui Horia Georgescu intr-un dosar legat de retrocedari ilegale este intemeiata.

Instanta a ramas in pronuntare in cazul lui Horia Georgescu: Voi respecta decizia judecatorului indiferent care va fi (VIDEO)

Instanta a ramas in pronuntare in cazul cererii DNA privind arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, acuzat de abuz in serviciu cu.

Horia Georgescu afla, marti, daca va fi arestat

Presedintele ANI, Horia Georgescu, va fi dus de procurorii anticoruptie la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se va judeca cererea DNA pentru arestarea preventiva pentru 30 de zile.

Cum s-a ales praful de integritatea sefului ANI, Horia Georgescu

Acuzat de abuz in serviciu, in cazul unor despagubiri acordate de ANRP, presedintele demisionar al ANI, Horia Georgescu, a fost supus marti unor audieri-maraton de catre magistratii Curtii Supreme, care au judecat cererea procurorilor DNA de arestare a acestuia.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )