Libnet.ro
UNICEF

22:00

DNA face verificari la Primaria Timisoara, intr-un dosar privind finantarea echipei de fotbal FC Poli

România Liberă România Liberă,
DNA face verificari la Primaria Timisoara, intr-un dosar privind finantarea echipei de fotbal FC Poli

Procurori DNA au descins, marti dimineata, la Primaria Timisoara, unde urmeaza sa ridice mai multe documente privind finantarea de catre Consiliul Local a echipei de fotbal FC Poli Timisoara . continuă pe România Liberă

UPDATE. DNA face verificari la Primaria Timisoara, intr-un dosar privind finantarea echipei de fotbal FC Poli

Procurori DNA au descins, marti dimineata, la Primaria Timisoara, unde urmeaza sa ridice mai multe documente privind finantarea de catre Consiliul Local a echipei de fotbal FC Poli Timisoara .

Fostul fotbalist Toni Dobos, urmarit penal pentru luare de mita intr-un dosar disjuns din Valiza

Fostul fotbalist Toni Dobos a venit, marti, la sediul central al DNA, unde i s-a comunicat ca are calitatea de suspect intr-un dosar disjuns din cel cunoscut cu numele de Valiza, in care este cercetat pentru luare.

INTERCEPTARI. Dan Sova si Viorel Hrebenciuc, interceptati intr-un dosar de coruptie. Sova: Amnistie si gratiere obligatoriu!

Dan Sova, purtatorul de cuvant al PSD, a venit, luni, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in noul dosar al lui Viorel Hrebenciuc, in care acesta este acuzat, intre altele, ca i-a cerut unui coleg de partid sa initieze o lege de amnistiere, promitandu-i in schimb sprijin pentru sefia PSD. Cititi INTERCEPTARI .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )