Libnet.ro
UNICEF

09:00

DNA: Patru judecatori din Bihor, trimisi in judecata pentru favorizarea faptuitorului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA: Patru judecatori din Bihor, trimisi in judecata pentru favorizarea faptuitorului

Actualizare 13:50 DNA: Judecatorul Ovidiu Galea, banuit de fals informatic DNA Oradea mai transmite ca, intr-un context separat, judecatorul Ovidiu Galea ar fi atestat fapte si imprejurari necorespunzatoare adevarului intr-un act juridic intitulat incheierea din Camera de consiliu din data de 13 ianuarie 2014, in conditiile in care sedinta de judecata nu s-ar fi desfasurat. continuă pe Ziarul Bursa

Trei politisti de la Permise Auto din Tulcea, trimisi in judecata pentru luare de mita

Trei politisti de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor Tulcea au fost trimisi in judecata, in stare de arest preventiv, de DNA Constanta, fiind acuzati ca au.

Fosti sefi de la ISU Giurgiu, trimisi in judecata pentru falsificarea unor documente privind controale la firme

Fostul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Giurgiu Marian Ghimpeteanu, adjunctul acestuia si fostul sef al Serviciului prevenirea incendiilor au fost trimisi in judecata pentru abuz in serviciu si falsificarea unor documente privind controale la firme.

Doi consilieri superiori ai Fiscului din Galati, trimisi in judecata pentru luare de mita

Doi consilieri superiori din cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Galati Administratia Judeteana a Finantelor Publice Constanta Serviciul Inspectie Fiscala Persoane Fizice, au fost trimisi in judecata in stare de arest preventiv, pentru luare de mita.

Trei politisti de la Permise Auto din Tulcea, trimisi in judecata pentru luare de mita

Trei politisti de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor Tulcea au fost trimisi in judecata, in stare de arest preventiv, fiind acuzati ca au primit bani pentru.

Patru judecatori de la Curtea de Apel Oradea si Tribunalul Bihor, suspendati din functie ca urmare a trimiterii in judecata

Consiliul Superior al Magistraturii anunta ca patru judecatori de la Curtea de Apel Oradea si Tribunalul Bihor au fost suspendati din functie ca urmare a trimiterii in judecata pentru savarsirea unei infractiuni cu intentie.

Politisti de la Serviciul de Permise Tulcea, trimisi in judecata pentru luare de mita

Procurorii DNA i-au trimis in judecata pe subcomisarul Ionel Olaras, inspectorul principal Florea Strainu si agentul principal Gheorghe Constantin, toti din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si inmatriculare a VehiculelorSPCRPCiV) Tulcea, pentru luare de mita.

Doi consilieri de la Finantele Publice, trimisi in judecata pentru luare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Constanta i-au trimis in judecata pe Marius Valeriu Toropu si Alexandra Bolchis, consilieri superiori in cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Constanta Serviciul Inspectie Fiscala Persoane Fizice, pentru luare de mita.

Patru articole din Legea privind statutul politistului, neconstitutionale

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis ca patru articole din Legea privind statutul politistului sunt neconstitutionale.

Patru articole din Legea privind statutul politistului, declarate neconstitutionale de CCR

Patru articole din Legea privind statutul politistului au fost declarate neconstitutionale, miercuri, de catre Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), informeaza Agerpres. Judecatorii au constatat ca sunt.

Procurorii vor audia profesori si elevi de la patru licee din Arad, in dosarul mitei la Bac

Procurorii aradeni vor audia mai multi profesori, dar si elevi de la patru licee din municipiul Arad, ale caror nume apar in discutii inregistrate in cazul traficului de influenta de la bacalaureat, conform unor surse apropiate anchetei, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2353 seconds )