Libnet.ro
UNICEF

11:30

Doi consilieri de la Finantele Publice, trimisi in judecata pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Doi consilieri de la Finantele Publice, trimisi in judecata pentru luare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Constanta i-au trimis in judecata pe Marius Valeriu Toropu si Alexandra Bolchis, consilieri superiori in cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Constanta Serviciul Inspectie Fiscala Persoane Fizice, pentru luare de mita. continuă pe Adevărul

Doi consilieri superiori ai Fiscului din Galati, trimisi in judecata pentru luare de mita

Doi consilieri superiori din cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Galati Administratia Judeteana a Finantelor Publice Constanta Serviciul Inspectie Fiscala Persoane Fizice, au fost trimisi in judecata in stare de arest preventiv, pentru luare de mita.

Primarul Bacaului, retinut pentru luare de mita

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost retinut, ieri, pentru 24 de ore, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru luare de mita, potrivit unui comunicat al institutiei.

Prahova: Politist condamnat la cinci ani de inchisoare pentru luare de mita si purtare abuziva

Un fost sef de post din Politia Prahova, trimis in judecata in noiembrie 2011 pentru trafic de influenta, luare de mita, instigare la furt, purtare abuziva si favorizarea infractorului a fost condamnat la .

Seful CJ Sibiu, Ioan Cindrea, trimis in judecata pentru conflict de interese

Seful CJ Sibiu, fostul deputat PSD Ioan Cindrea, a fost trimis in judecata, vineri, de procurorii Parchetului General, pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, informeaza Mediafax. El este acuzat ca si-a angajat nelegal sotia la biroul sau parlamentar.

Deputatul Florin Popescu, trimis in judecata pentru puii ceruti si distribuiti in campania electorala

Deputatul Florin Popescu a fost trimis in judecata, sub control judiciar, de procurorii anticoruptie, care il acuza ca a cerut si primit de la administratorul unei firme peste 60 de tone de pui grill, pe care le-a.

DNA: Deputatul Florin Popescu a fost trimis in judecata pentru coruptie

Deputatul Florin Popescu, acuzat de coruptie, a fost trimis in judecata, vineri, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, potrivit unui comunicat al DNA. Potrivit rechizitoriului DNA, in cursul.

Nou complet de judecata pentru Voiculescu, in dosarul ICA

Dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care unul dintre inculpati este Dan Voiculescu, a fost repartizat unui nou complet de judecata de la Curtea de Apel Bucuresti, format din Camelia Bogdan si Mihai Alexandru Mihalcea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )