Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doar 17 caini au fost salvati din adaposturi de Ziua animalelor fara stapan (VIDEO)

B1 B1,
Doar 17 caini au fost salvati din adaposturi de Ziua animalelor fara stapan (VIDEO)

De Ziua internationala a animalelor fara stapan doar 17 maidanezi din Bucuresti au avut sansa de scapa din adaposturi, chiar daca Primaria Capitalei i-a invitat pe toti bucurestenii sa adopte un. continuă pe B1

Ursii adusi din Armenia la Rezervatia Zarnesti au fost eliberati din custi (VIDEO)

Masa si Grisa, cei doi ursi din Armenia, salvati in stare critica dintr-o gradina zoologica parasita si adusi vineri cu avionul in Romania, au fost eliberati din custi. ingrijitorii.

Programul Prima Casa a fost scos din proiectul Legii darii in plata (VIDEO)

Deputatii din Comisia Juridica au decis ca Programul Prima Casa sa nu fie inclus in proiectul Legii darii in plata, informeaza B1 TV. Astfel, propunerea vicepresedintelui Comisiei,.

Legea darii in plata a trecut de Comisia Juridica. Programul Prima Casa a fost scos din proiect (VIDEO)

UPDATE: Legea darii in plata, cu aceste amendamente, a trecut de Comisia Juridica si va ajunge la vot in plenul Camerei Deputatilor. Deputatii din Comisia Juridica au decis ca Programul.

Fernando Alonso si-a varsat nervii pe un fost pilot din Formula 1: De asta ai ajuns comentator (video)

Ramas in afara Marelui Premiu din Bahrain dupa accidentul pe care l-a suferit in Australia, spaniolul Fernando Alonso si-a varsat naduful pe fostul pilot Johnny Herbert, in prezent consultant al postului britanic Sky Sports.

Guccifer a aparut in fata unui tribunal din SUA, dupa ce a fost extradat din Romania.Hackerul romanare de raspuns la noua capete de acuzare

Hackerul roman cunoscut drept Guccifer, care a facut publice emailuri neoficiale trimise catre Hillary Clinton, fosta secretar de stat in SUA, a fost extradat din Romania si a aparut la primul termen in fata unei in instante din SUA vineri, scrie Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )