Libnet.ro
UNICEF

09:00

DOCUMENT. Cum au incercat sapte tineri din Targu Mures sa deturneze un avion in timpul comunismului

România Liberă România Liberă,
DOCUMENT. Cum au incercat sapte tineri din Targu Mures sa deturneze un avion in timpul comunismului

In cadrul unor intalniri organizate pe malul Muresului, la unele cofetarii, pe strada sau la domiciliile lor, au perfectat un plan de parasire ilegala a tarii, prin deturnarea unui avion. Au facut acest pas din cauza urii ce o nutreau fata de regimul nostru si a lipsei de libertate ce ar exista dupa parerea lor in tara noastra. in aceste conditii, impotriva lor urmeaza sa inceapa urmarirea penala si pentru infractiunea de propaganda impotriva oranduirii socialiste . continuă pe România Liberă

Liga I: Concordia Chiajna - ASA Targu Mures 0-0

Concordia Chiajna a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata, vineri, pe teren propriu, in compania echipei ASA Targu Mures, in etapa a XXI-a a Ligii I.

Targu Mures, primele puncte pierdute in retur, 0-0 la Chiajna, cu Concordia

ASA Targu Mures a urcat temporar pe pozitia secunda in Liga I, desi a obtinut doar un punct la Chiajna, cu Concordia 0-0), insa a pus punct unei serii de patru victorii consecutive.

CNADNR aloca aproape 180 milioane lei pentru lotul Targu Mures - Ungheni

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale anunta ca a semnat ieri contractul pentru realizarea lotului 1 Targu Mures - Ungheni + Drum De Legatura, pentru care a alocat aproape 180 milioane lei.

Cele mai frumoase lacuri de pescuit din judetul Mures

Daca ii intrebi pe pescari, care sunt cele mai bune locuri de pescuit din judetul Mures, acestia recomanda Bratul Mort de la Ludus, Baltile de la Cenean si Santioana, Bezidul le ofera suprize placute pescarilor, iar salba de lacuri Faragau, Toldal, Bala si Paingeni ramane cea mai buna zona de pescuit din judet.

Lovitura de teatru in cazul elevei din Vaslui violata de sapte tineri, stropita cu alcool sa isi revina pentru a fi batjocorita din nou

Dupa ce pe tot parcursul anchetei au negat ca ar fi violat in grup eleva sechestrata in timp ce se intorcea de la scoala, trei dintre cei sapte agresori din localitatea Valeni si-au recunoscut astazi faptele.

Ziua Maghiarilor de Pretutindeni. Din ce in ce mai putini considera a fi important sa aduca un omagiu memoriei martirilor

Ziua Maghiarilor de Pretutindeni a fost marcata in liniste la Targu Mures. Si in acest an formatiunile politice maghiare din oras au avut si manifestari separate. Daca la statuia lui Petofi manifestarile au fost organizate de Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania, unde s-au adunat circa 250 de persoane, la cea organizata de UDMR la Monumentul Martirilor Secui s-au strans circa 1. 500 de maghiari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2886 seconds )