Libnet.ro
UNICEF

11:00

Liga I: Concordia Chiajna - ASA Targu Mures 0-0

Hotnews Hotnews,
 Liga I: Concordia Chiajna - ASA Targu Mures 0-0

Concordia Chiajna a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata, vineri, pe teren propriu, in compania echipei ASA Targu Mures, in etapa a XXI-a a Ligii I. continuă pe Hotnews

Targu Mures, primele puncte pierdute in retur, 0-0 la Chiajna, cu Concordia

ASA Targu Mures a urcat temporar pe pozitia secunda in Liga I, desi a obtinut doar un punct la Chiajna, cu Concordia 0-0), insa a pus punct unei serii de patru victorii consecutive.

Rezultate din Liga I si clasamentul competitiei

Rezultate inregistrate in partidele disputate, vineri, in etapa a XXI-a a Ligii I, programul celorlalte meciuri si clasamentul competitiei:VineriConcordia Chiajna - ASA Targu Mures 0-0FC Brasov -.

ASA Tirgu Mures pierde primele puncte din retur

Parcursul ireprosabil din retur al formatiei lui Liviu Ciobotariu si-a gasit sfarsitul pe sinteticul din Chiajna, acolo unde Concordia si ASA au incheiat la egalitate, scor 0-0, un meci in care s-a jucat fotbal o singura repriza. In urma acestui rezultat, ASA urca pe locul 2 in clasament, cu 1 punct peste Petrolul.

LIVE Liga 1, Etapa 21: Concordia-ASA Tirgu Mures (16:00), FC Brasov-U Cluj (18:00) si Rapid-Petrolul (20:30)

Meciurile din cadrul etapeia 21-a a Ligii 1 sunt in direct pe onlinesport. ro, dupa cum urmeaza:Concordia-ASA Tirgu Mures vineri, 16:00), FC Brasov-U Cluj vineri, 18:00),Rapid-Petrolul vineri, 20:30), CSU Craiova-Gaz Metan sambata, 15:30), FC Botosani-Otelul sambata, 18:00), Dinamo-Ceahlaul sambata, 20:30), CSMS Iasi-Astra duminica 15:30), CFR Cluj-Viitorul duminica, 18:00) si Pandurii-Steaua duminica, 20:30) .

Alerta la Targu-Mures de ziua libertatii secuiesti (VIDEO)

Cu toate ca liderul secuilor, Izsak Balazs, a anuntat public ca nu mai este organizatorul actiunilor dedicate asa zisei Zile a Libertatii Secuiesti de la Targu Mures, acesta nu a depus un document la Primarie.

Actori, cantareti si artisti renumiti, absolventi la U.A.T. Targu-Mures

Universitatea de Arte Targu-Mures implineste anul viitor 70 de ani de la infiintare. De-a lungul timpului a format nenumarati actori, regizori, directori de teatre, cantareti si compozitori, unii dintre ei renumiti peste mari si tari. Ada Milea, Marius Bodochi, Cornel Raileanu sau Radu Banzaru sunt doar cateva numele sonore care fac trimitere la universitatea targumureseana.

AFERIM! - premiera de gala la Targu-Mures

AFERIM!, cel mai asteptat film romanesc al anului, va avea o dubla premiera de gala la Targu-Mures in prezenta echipei. AFERIM! in regia lui Radu Jude, este un un film istoric a carui actiune are loc in Tara Romaneasca a inceputului de secol XIX.

CNADNR aloca aproape 180 milioane lei pentru lotul Targu Mures - Ungheni

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale anunta ca a semnat ieri contractul pentru realizarea lotului 1 Targu Mures - Ungheni + Drum De Legatura, pentru care a alocat aproape 180 milioane lei.

REVISTA PRESEI: in ce stadiu se afla autostrada Targu Mures-Iasi

In ziarele de marti citim despre un buncar din Botosani care facea partedin planul de aparare al comunistilor, moartea unei femei la o zi dupa ce i s-a dat drumul din spital, stadiul in care se afla autostrada Targu Mures-Iasi, dar si despre noul Cod Fiscal.

LIVE Liga 1, Etapa 21: FC Brasov-U Cluj 0-0

Meciurile din cadrul etapeia 21-a a Ligii 1 sunt in direct pe onlinesport. ro, dupa cum urmeaza:Concordia-ASA Tirgu Mures 0-0, FC Brasov-U Cluj vineri, 18:00),Rapid-Petrolul vineri, 20:30), CSU Craiova-Gaz Metan sambata, 15:30), FC Botosani-Otelul sambata, 18:00), Dinamo-Ceahlaul sambata, 20:30), CSMS Iasi-Astra duminica 15:30), CFR Cluj-Viitorul duminica, 18:00) si Pandurii-Steaua duminica, 20:30) .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )