Libnet.ro
UNICEF

10:30

Doi barbati si o fata de 14 ani, raniti intr-un accident pe A1, la km 261

Hotnews Hotnews,
 Doi barbati si o fata de 14 ani, raniti intr-un accident pe A1, la km 261

Traficul rutier se desfasoara doar pe banda de urgenta, pe A1, la kilometrul 261, pe sensul Sebes-Sibiu, unde trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier, a anuntat sambata Inspectoratul de Politie Judetean IPJ), potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Doi barbati si o fata de 14 ani au fost raniti intr-un accident pe autostrada Sibiu - Orastie. Traficul este restrictionat

Doi barbati si o fata de 14 ani au fost raniti, sambata, intr-un accident rutier care s-a produs pe autostrada Sibiu Orastie, in zona localitatii Sacel, pe sensul catre Sibiu. Soferul unui autoturism nu a pastrat distanta si a lovit un TIR care circula in fata sa, fiind proiectat in glisiera mediana, iar traficul este restrictionat.

Consilierul local din Breaza, acuzat ca a facut sex cu un baiat de 14 ani, a fost arestat preventiv

Consilierul local din Breaza, care a fost retinut miercuri de politisti sub acuzatia ca ar fi intretinut relatii sexuale cu un adolescent de 14 ani, a fost arestat preventiv, vineri, de Judecatoria Campina.

Trafic restrictionat pe Autostrada Sibiu-Orastie. Trei raniti intr-un accident rutier

Doi barbati si o fata de 14 ani au fost raniti sambata dimineata intr-un accident rutier pe Autostrada Sibiu-Orastie, in zona localitatii Sacel, pe sensul catre Sibiu .

Imagini cumplite! Un cal este snopit in bataie de doi barbati, in plina strada, la Bacau

Doi barbati au fost filmati cum snopeau in bataie un cal, in plina strada, la Bacau. Cei doi au legat animalul de un stalp, ca sa nu scape, apoi au inceput sa-l loveasca cu.

Doi barbati din Mures arestati preventiv in Alba pentru furturi de bani din masini de distributie

Doi barbati din judetul Mures au fost arestati preventiv la Aiud pentru furt calificat. Acestia ar fi sustras dintr-o masina de distributie marfa, parcata pe raza municipiului Aiud, aproape 6. 000 de lei.

Un consilier local din Breaza (Prahova), acuzat ca a facut sex oral cu un baiat de 14 ani

Un consilier local din Breaza Prahova) a fost retinut miercuri de politisti, fiind acuzat ca ar fi convins un baiat de 14 ani sa intretina relatii sexuale cu el, potrivit Ziarului Incomod. Consilierul Cristian Gheorghe Brotoiu PSD) urmeaza sa fie adus in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva.

Un copil de 14 ani, disparut intr-un canal din Piatra Neamt al raului Bistrita, a fost gasit mort

Un copil de 14 ani, care era disparut intr-un canal din Piatra Neamt al raului Bistrita, a fost gasit mort, joi, de catre pompieri, la cinci zile dupa ce s-a inecat. Un alt tanar, in.

Copil de 14 ani, disparut intr-un canal al unui rau, gasit mort de pompieri. Un tanar de 19 ani este cautat in continuare

Un copil de 14 ani, care era disparut intr-un canal din Piatra Neamt al raului Bistrita, a fost gasit mort, joi, de catre pompieri, la cinci zile dupa ce s-a inecat. Un alt tanar, in varsta de 19 ani, disparut in acelasi loc dupa ce ar fi incercat sa-l salveze pe baiat, este in continuare cautat de scafandrii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Neamt.

Talhari minori la drumul mare. Unul dintre ei are doar 14 ani, iar oamenii legii nu pot sa-l pedepseasca

Filiera hotilor si talharilor minori, care nu pot fi trasi la raspundere legal, s-a extins si la Galati, infractiunile comise de copii de 12-17 ani devenind din ce in ce mai numeroase.

Consilier local din Breaza, retinut dupa ce, mai multe luni, ar fi intretinut relatii sexuale cu un adolescent de 14 ani

Un consilier local din orasul Breaza, judetul Prahova, a fost retinut, el fiind acuzat ca, timp de aproape patru luni, a intretinut relatii sexuale cu un adolescent in varsta de 14 ani. Consilierul local va fi prezentat, joi, instantei cu propunere de arestare preventiva.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )