Libnet.ro
UNICEF

21:00

Doi barbati au fost retinuti pentru talharirea postaritei din Timis.

România Liberă România Liberă,
Doi barbati au fost retinuti pentru talharirea postaritei din Timis.

Doi barbati au fost retinuti, vineri, pentru ca au talharit o postarita care se deplasa cu un moped intre localitatile Butin si Percosova, din judetul Timis, pentru a plati pensiile localnicilor, informeaza Politia Romana. Politisti ai Serviciului Investigatii Criminale Timis, impreuna cu cei de la Politia Deta si Gataia i-au identificat, vineri, pe cei doi, pe raza localitatii Denta, potrivit Mediafax. Concret, joi, un barbat de 35 de ani si un altul de 20 de ani, ambii din comuna Denta, au . continuă pe România Liberă

Timis. Doi barbati au fost retinuti, dupa ce au talharit o postarita

Doi barbati au fost retinuti, vineri, pentru ca au talharit o postarita care se deplasa cu un moped intre localitatile Butin si Percosova, din judetul Timis, pentru a plati pensiile localnicilor,.

Google pregateste noile telefoane si tablete Nexus. Invitatiile au fost trimise pentru 29 octombrie

Google a trimis invitatii pentru un eveniment special organizat la New York pe 29 octombrie, anticipat a fi lansarea mai multor produse Nexus, atat un nou telefon cat si o noua tableta, informeaza NBC.

A fost cea mai FRUMOASA femeie din lume, dar a fost gasita moarta. implinise recent 20 de ani

Venea din Argentina, iar frumusetea ei a uimit o lume intreaga. Atunci cand a primit coroana si recunoasterea lumii drept cea mai frumoasa femeie din lume, la Miss World Cup 2010, Jennifer Scherman stia ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )