Libnet.ro
UNICEF

19:00

Timis. Doi barbati au fost retinuti, dupa ce au talharit o postarita

Antena3 Antena3,
Timis. Doi barbati au fost retinuti, dupa ce au talharit o postarita

Doi barbati au fost retinuti, vineri, pentru ca au talharit o postarita care se deplasa cu un moped intre localitatile Butin si Percosova, din judetul Timis, pentru a plati pensiile localnicilor,. continuă pe Antena3

Doi barbati au fost retinuti pentru talharirea postaritei din Timis.

Doi barbati au fost retinuti, vineri, pentru ca au talharit o postarita care se deplasa cu un moped intre localitatile Butin si Percosova, din judetul Timis, pentru a plati pensiile localnicilor, informeaza Politia Romana. Politisti ai Serviciului Investigatii Criminale Timis, impreuna cu cei de la Politia Deta si Gataia i-au identificat, vineri, pe cei doi, pe raza localitatii Denta, potrivit Mediafax. Concret, joi, un barbat de 35 de ani si un altul de 20 de ani, ambii din comuna Denta, au .

Google anunta rezultate sub asteptari; actiunile au fost suspendate dupa un declin de 9%.

Google a raportat joi un profit de 2,18 miliarde de dolari in trimestrul al treilea, in scadere de la 2,73 miliarde de dolari in aceeasi perioada a anului trecut, iar rezultatul sub asteptarile analistilor a dus la suspendarea actiunilor companiei la bursa Nasdaq, dupa un declin de 9%, potrivit Mediafax. Operatorul celui mai accesat motor de cautare la nivel mondial a luat prin surprindere piata, anuntul fiind asteptat dupa inchiderea tranzactiilor, transmite MarketWatch. Veniturile au urcat .

New York: Un barbat a fost arestat dupa ce a incercat sa detoneze o bomba in fata Rezervei Federale

Un barbat care sustine ca are legaturi cu Al-Qaida a fost arestat miercuri la New-York, dupa ce a incercat, fara succes, sa detoneze o bomba de 450 de kilograme in fata cladirii Rezervei Federale. In varsta de 21 de ani, barbatul originar din Bangladesh era urmarit de cateva luni de FBI, care i-a sabotat bomba, iar autoritatile au precizat ca nimeni nu era in pericol.

Cluj: O persoana a murit, iar alta a fost ranita, dupa ce un microbuz a fost lovit de un tren in localitatea Huedin

O persoana a murit, iar alta a fost ranita, miercuri dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de un tren la o trecere de cale ferata in judetul Cluj, informeaza Mediafax. Accidentul a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )