Libnet.ro
UNICEF

08:30

Doi dintre copiii din Arges internati la Spitalul Marie Curie sunt ventilati mecanic

Adevărul Adevărul,
Doi dintre copiii din Arges internati la Spitalul Marie Curie sunt ventilati mecanic

Doi dintre cei 11 copii din Arges care sunt internati la Spitalul Marie Curie din Capitala sunt ventilati mecanic, iar alti trei se afla in continuare internati pe sectia de Terapie Intensiva. continuă pe Adevărul

Politistii au solicitat copii dupa foile de observatie ale micutilor din Arges internati la Marie Curie

ACTUALIZARE 16:00 Ancheta in cazul fetitei decedate dupa infectarea cu o bacterie, preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Arges Ancheta in cazul decesului fetitei de un an din Topoloveni, decedata dupa infectarea cu o bacterie, a fost preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Arges, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie trimis redactiei. *ACTUALIZARE 15:23 Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul copiilor din Arges cu sindrom hemolitic-uremic .

Marturia mamei unuia dintre bebelusii din Arges internati in stare grava in Bucuresti: Nu portocalele au imbolnavit-o pe fetita mea

Maya Stefania Dulgheru, unul dintre copiii adusi in Spitalul Marie Curie din Capitala cu sindrom hemolitic uremic, a fost scoasa de la dializa sambata, pentru ca starea ei s-a imbunatatit. Mama micutei, care trece prin cosmarul vietii sale, inca nu are raspunsul la intrebarea cum s-a imbolnavit copilul si crede ca anchetatorii sunt pe o pista gresita daca spun ca sursa infectiilor ar fi portocalele.

Politistii au solicitat copii dupa foile de observatie ale micutilor din Arges internati la Marie Curie

Politistii au solicitat vineri copii ale foilor de observatie ale copiilor internati la Spitalul Marie Curie care prezinta acelasi diagnostic, a declarat, pentru Agerpres, managerul unitatii medicale Daniel Buzatu.

Victor Strambu (Ministerul Sanatatii): Nu se poate vorbi de un focar epidemic in cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic din Arges/ Nu au fost identificate alimente comune la copiii imbolnaviti

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Victor Strambu a declarat joi ca nu este vorba despre un focar epidemic in cazul copiilor din judetul Arges diagnosticati cu sindrom hemolitic-uremic, internati la Spitalul Marie Curie si la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals.

Cazul bebelusilor suspecti de infectare cu bacteria E-coli: Autoritatile sanitare preleveaza probe din portocalele de la un lant de supermarketuri din Arges

Autoritatile sanitare preleveaza sambata probe din loturile de portocale ale unui lant de supermarketuri din Arges, dupa ce parintii, dar si medicii si-au indreptat suspiciunile catre fructe pentru o posibila explicatie in cazul bebelusilor care s-au imbolnavit grav dupa ce au fost contaminati cu o bacterie periculoasa, anunta Digi 24. Presedintele Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Andrei Butaru, a confirmat, pentru Agerpres, ca sunt recoltate probe din portocale de la un lant de magazine din judetul Arges cu care se presupune ca au fost contaminati copiii internati la Spitalul Marie Curie. Probele vor fi trimise la laboratorul din Capitala, urmand ca cel tarziu marti sa fie prezentate rezultatele analizelor.

Copiii internati la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic-uremic sunt in stare stabila

Copiii internati la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic-uremic sunt in stare stabila, a declarat doctorul Radu Tabacaru, seful sectiei de Terapie Intensiva de la Spitalul Marie Curie.

Treisprezece copii cu sindrom hemolitic-uremic, internati la Spitalul Marie Curie

ACTUALIZARE 11:09 Dr. Mihaela Balgradean: Starea copiilor cu sindrom hemolitic-uremic este ameliorata Starea copiilor internati la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic-uremic este ameliorata, a declarat joi and Seful sectiei de nefrologie, medicul Mihaela Balgradean, citat de Agerpres. *ACTUALIZARE 10:30 inca 13 copii internati in cursul noptii la spitalele din judetul Arges .

Politistii ridica documente de la Spitalul Marie Curie, in cazul copiilor internati cu infectii puternice

Politistii bucuresteni ridica documente ale copiilor din Arges internati la Spitalul Marie Curie, cu infectii puternice.

Ministrul Agriculturii, despre posibilele cauze ale imbolnavirii bebelusilor din Arges

Pana nu vom avea rezultatele probelor recoltate din portocale nu putem incrimina niciun produs de contaminarea copiilor internati la Spitalul Marie Curie, a declarat duminica, pentru Agerpres, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Cum se simt bebelusii internati la Spitalul Marie Curie

Starea de sanatate a copiilor internati la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic-uremic este stabila, a declarat, sambata, seful sectiei de Terapie Intensiva de la Spitalul Marie Curie, Radu Tabacaru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )