Libnet.ro
UNICEF

18:00

Doi dintre patronii clubului Colectiv, retinuti de procurori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doi dintre patronii clubului Colectiv, retinuti de procurori

ACTUALIZARE 20:51 Un alt actionar de la clubul Colectiv, Paul Gancea, retinut de procurori Paul Gancea, un alt actionar al clubului Colectiv, a fost retinut in aceasta seara, pentru 24 de ore, de catre procurorii Parchetului General, transmit televiziunile de stiri. *ACTUALIZARE 19:36 Claudiu Petre si lui Adrian Rugina, decorati post-mortem de presedintele Iohannis * ACTUALIZARE 19:11 Iohannis: Sunt impresionat de mesajele de solidaritate primite; sunt cuvinte de incurajare transmise romanilor Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat impresionat de mesajele de solidaritate primite de la sefii de state si de guverne, de la ambasadorii straini aflati la Bucuresti, si le multumeste tuturor. *ACTUALIZARE 18:49 Alin Anastasescu, retinut pentru 24 de ore *ACTUALIZARE 18:30 Executivul va suplimenta fondul pentru pacientii critici *ACTUALIZARE 17:18 Ambasadele straine de la Bucuresti au coborat steagul in berna in memoria victimelor tragediei *ACTUALIZARE 17:10 Ponta: Guvernul lucreaza la un act normativ privind regimul cluburilor *ACTUALIZARE 17:04 31 de morti dupa incendiul din club *ACTUALIZARE 16:59 Teodorovici: Exista resurse la buget pentru a sustine efortul de recuperare a ranitilor *ACTUALIZARE 15:48 Demisie la TVR, dupa ce Televiziunea Publica nu a difuzat tragedia din Colectiv *ACTUALIZARE 15:43 Colegiul Psihologilor pune la dispozitie o linie telefonica de urgenta pentru victimele incendiului *ACTUALIZARE 15: 30 PiCCJ: Actionarii Colectiv, audiati ca suspecti de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa *ACTUALIZARE 13:03 Patronii clubului Colectiv din Capitala vor fi audiati la Parchetul General *Actualizare 11:50 Andra Ratiu, martor: Jandarmeria nu a vrut sa ne ajute sa caram oamenii *ACTUALZIARE 12:31 Patronul clubului Expirat, pe Facebook: inchid clubul; din 2003 am pus viata a mii de oameni in pericol *ACTUALIZARE 10:36 Autoritatile din Republica Moldova au trimis circa 700 de litri de sange pentru victemele de la Colectiv *ACTUALIZARE 9:39 Politia Capitalei va audia martori ai tragediei de la Clubul Colectiv *ACTUALIZARE 9:18 Medicul Ioan Lascar: Numarul deceselor in urma incendiului din Colectiv s-ar putea dubla *ACTUALIZARE 7:48 Ambasadorul Frantei: Doi experti francezi in tratamentul arsurilor vin duminica seara la Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Patronii clubului Colectiv din Capitala, audiati la Parchetul General

ACTUALIZARE 13:03 Patronii clubului Colectiv din Capitala vor fi audiati la Parchetul General Patronii clubului Colectiv din Capitala vor fi adusi cu mandat la sediul Parchetului General pentru a fi audiati de procurori in dosarul privind incendiul de vineri seara, transmit televiziunile de stiri care citeaza surse judiciare. *Actualizare 11:50 Andra Ratiu, martor: Jandarmeria nu a vrut sa ne ajute sa caram oamenii *ACTUALZIARE 12:31 Patronul clubului Expirat, pe Facebook: inchid clubul; din 2003 am pus viata a mii de oameni in pericol *ACTUALIZARE 10:36 Autoritatile din Republica Moldova au trimis circa 700 de litri de sange pentru victemele de la Colectiv *ACTUALIZARE 9:39 Politia Capitalei va audia martori ai tragediei de la Clubul Colectiv *ACTUALIZARE 9:18 Medicul Ioan Lascar: Numarul deceselor in urma incendiului din Colectiv s-ar putea dubla *ACTUALIZARE 7:48 Ambasadorul Frantei: Doi experti francezi in tratamentul arsurilor vin duminica seara la Bucuresti.

Dosarul Colectiv. Cei trei patroni ai Clubului Colectiv, RETINUTI

Alin Anastasescu, unul dintre patronii Clubului Colectiv, a fost retinut, luni seara, de procurorii Parchetului instantei supreme, fiind acuzat de ucidere si vatamare corporala din culpa, dupa incendiului in care 31 de oameni au murit si alti aproximativ 200 au fost raniti.

Patronii clubului Colectiv, citati astazi de procurorii Parchetului General

Principalii actionari ai clubului Colectiv sunt asteptati astazi la Parchetul General, unde vor fi audiati. In paralel, procurorii au audiat martori ai incendiului. Este deschis un dosar penal cu acuzatii de omor calificat, nicio persoana nu a fost.

Unul dintre actionarii clubului Colectiv a detinut alte doua localuri devastate in trecut de incendii, fara a exista insa victime

Costin Mincu, unul dintre cei trei actionari ai clubului Colectiv, a mai detinut, in trecut, actiuni la doua cluburi unde au avut loc incendii devastatoare, fara a exista insa victime. Cosmin Mincu a fost actionar la clubul Elefant din Centrul Vechi al Capitalei, care a luat foc anul trecut. In 2010, o terasa din Vama Veche detinuta de Costin Mincu a ars din temelii, potrivit Digi 24.

Patronii clubului Colectiv au refuzat sa cumpere material ignifug

Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug pentru ca era prea scump. Mai mult, in urma cu o luna si jumatate, reprezentantii clubului au spalat buretele de pe tavan, cel mai probabil cu substante inflamabile, scrie Digi24 .

Tragedia din Clubul Colectiv: Patronii clubului, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, au fost RETINUTI. Actionarii, acuzati de ucidere si vatamare din culpa/ 40 de persoane au fost audiate in cazul Colectiv. Ancheta se desfasoara si la companii

Cei trei actionari ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, au fost retinuti de procurori, fiind acuzati de ucidere si vatamare corporala din culpa, in dosarul privind incendiul in care 31 de oameni au murit si alti aproximativ 200 au fost raniti. Actionarii Clubului Colectiv, Costin Mincu, Alin Anastasescu si Paul Gancea, au fost audiati in calitate de suspecti pentru ucidere si vatamare corporala din culpa.

Toti cei trei actionari au clubului Colectiv au fost retinuti

Toti cei trei actionari ai clubului Colectiv, in care a avut loc un incendiu in care si-au pierdut viata 31 de oameni, au fost retinuti. Alin Anastasescu, Catalin Gancea si Costin Mincu sunt acuzati de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, potrivit unui comunicat al Parchetului General.

UPDATE. Cei trei patroni ai clubului Colectiv, audiati la Parchet. Care sunt acuzatiile

Cei trei actionari ai clubului Colectiv au fost chemati la audieri, luni, la Parchetul General, in dosarul deschis in urma incendiului din clubul Colectiv, in care au murit 30 de persoane. Totodata, procurorii continua si audierile martorilor.

Klaus Iohannis i-a decorat pe Claudiu Petre si lui Adrian Rugina, doi dintre eroii incendiului din Club Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis, i-a decorat post-mortem cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler pe Claudiu Petre si Adrian Rugina. Ei sunt doi dintre eroii de vineri noapte, cand si-au riscat viata pentru a salva alti tineri arsi in incendiul din Club Colectiv. Dupa ce au scos victimele din club, ei insisi au murit.

Patronii clubului Colectiv sunt audiati la Parchetul General. Sunt suspectati de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa

Patronii clubului Colectiv din Capitala vor fi adusi cu mandat la sediul Parchetului General pentru a fi audiati de procurori in dosarul privind incendiul de vineri seara, potrivit unor surse judiciare. Clubul de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )