Libnet.ro
UNICEF

22:00

Patronii clubului Colectiv au refuzat sa cumpere material ignifug

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Patronii clubului Colectiv au refuzat sa cumpere material ignifug

Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug pentru ca era prea scump. Mai mult, in urma cu o luna si jumatate, reprezentantii clubului au spalat buretele de pe tavan, cel mai probabil cu substante inflamabile, scrie Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

Firma care a facut tratamentul fonoabsorbant la clubul Colectiv: Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug pentru ca era mai scump

Reprezentantul firmei care a facut tratamentul fonoabsorbant la clubul Colectiv a declarat, pentru Digi 24, ca patronii au refuzat sa cumpere material ignifug, invocand faptul ca ar fi fost prea scump. In plus, acesta acuza reprezentantii clubului ca, in urma cu o luna si jumatate, au spalat buretele de pe tavan, cel mai probabil cu substante inflamabile.

Marturiile celor care au facut antifonarea in Colectiv: Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug

Reprezentantul firmei care a facut antifonarea in Clubul Colectiv spune ca patronii localului au refuzat sa cumpere material ignifug pentru ca era prea scump, el sustinand ca o astfel de lucrare se face .

Incendiul din Colectiv. Unde puteti dona sange pentru victime

Autoritatile fac un apel catre oameni sa doneze sange pentru a le ajuta pe victimele incendiului din clubul Colectiv, din Capitala.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )