Libnet.ro
UNICEF

18:00

Patronii clubului Colectiv din Capitala, audiati la Parchetul General

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Patronii clubului Colectiv din Capitala, audiati la Parchetul General

ACTUALIZARE 13:03 Patronii clubului Colectiv din Capitala vor fi audiati la Parchetul General Patronii clubului Colectiv din Capitala vor fi adusi cu mandat la sediul Parchetului General pentru a fi audiati de procurori in dosarul privind incendiul de vineri seara, transmit televiziunile de stiri care citeaza surse judiciare. *Actualizare 11:50 Andra Ratiu, martor: Jandarmeria nu a vrut sa ne ajute sa caram oamenii *ACTUALZIARE 12:31 Patronul clubului Expirat, pe Facebook: inchid clubul; din 2003 am pus viata a mii de oameni in pericol *ACTUALIZARE 10:36 Autoritatile din Republica Moldova au trimis circa 700 de litri de sange pentru victemele de la Colectiv *ACTUALIZARE 9:39 Politia Capitalei va audia martori ai tragediei de la Clubul Colectiv *ACTUALIZARE 9:18 Medicul Ioan Lascar: Numarul deceselor in urma incendiului din Colectiv s-ar putea dubla *ACTUALIZARE 7:48 Ambasadorul Frantei: Doi experti francezi in tratamentul arsurilor vin duminica seara la Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Doi dintre patronii clubului Colectiv, retinuti de procurori

ACTUALIZARE 20:51 Un alt actionar de la clubul Colectiv, Paul Gancea, retinut de procurori Paul Gancea, un alt actionar al clubului Colectiv, a fost retinut in aceasta seara, pentru 24 de ore, de catre procurorii Parchetului General, transmit televiziunile de stiri. *ACTUALIZARE 19:36 Claudiu Petre si lui Adrian Rugina, decorati post-mortem de presedintele Iohannis * ACTUALIZARE 19:11 Iohannis: Sunt impresionat de mesajele de solidaritate primite; sunt cuvinte de incurajare transmise romanilor Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat impresionat de mesajele de solidaritate primite de la sefii de state si de guverne, de la ambasadorii straini aflati la Bucuresti, si le multumeste tuturor. *ACTUALIZARE 18:49 Alin Anastasescu, retinut pentru 24 de ore *ACTUALIZARE 18:30 Executivul va suplimenta fondul pentru pacientii critici *ACTUALIZARE 17:18 Ambasadele straine de la Bucuresti au coborat steagul in berna in memoria victimelor tragediei *ACTUALIZARE 17:10 Ponta: Guvernul lucreaza la un act normativ privind regimul cluburilor *ACTUALIZARE 17:04 31 de morti dupa incendiul din club *ACTUALIZARE 16:59 Teodorovici: Exista resurse la buget pentru a sustine efortul de recuperare a ranitilor *ACTUALIZARE 15:48 Demisie la TVR, dupa ce Televiziunea Publica nu a difuzat tragedia din Colectiv *ACTUALIZARE 15:43 Colegiul Psihologilor pune la dispozitie o linie telefonica de urgenta pentru victimele incendiului *ACTUALIZARE 15: 30 PiCCJ: Actionarii Colectiv, audiati ca suspecti de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa *ACTUALIZARE 13:03 Patronii clubului Colectiv din Capitala vor fi audiati la Parchetul General *Actualizare 11:50 Andra Ratiu, martor: Jandarmeria nu a vrut sa ne ajute sa caram oamenii *ACTUALZIARE 12:31 Patronul clubului Expirat, pe Facebook: inchid clubul; din 2003 am pus viata a mii de oameni in pericol *ACTUALIZARE 10:36 Autoritatile din Republica Moldova au trimis circa 700 de litri de sange pentru victemele de la Colectiv *ACTUALIZARE 9:39 Politia Capitalei va audia martori ai tragediei de la Clubul Colectiv *ACTUALIZARE 9:18 Medicul Ioan Lascar: Numarul deceselor in urma incendiului din Colectiv s-ar putea dubla *ACTUALIZARE 7:48 Ambasadorul Frantei: Doi experti francezi in tratamentul arsurilor vin duminica seara la Bucuresti.

Patronii clubului Colectiv, citati astazi de procurorii Parchetului General

Principalii actionari ai clubului Colectiv sunt asteptati astazi la Parchetul General, unde vor fi audiati. In paralel, procurorii au audiat martori ai incendiului. Este deschis un dosar penal cu acuzatii de omor calificat, nicio persoana nu a fost.

Numar de urgenta pentru familiile celor aflati in clubul Colectiv din Capitala - 021.206.92.91

Raed Arafat, seful Departamentului pentru situatii de urgenta din MAI, a anuntat ca un numar de telefon de urgenta - 021. 91 - este disponibil pentru familiile celor aflati vineri seara in clubul Colectiv din Capitala, unde a avut loc un incendiu puternic, soldat cu zeci de morti si raniti.

Patronii clubului Colectiv au refuzat sa cumpere material ignifug

Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug pentru ca era prea scump. Mai mult, in urma cu o luna si jumatate, reprezentantii clubului au spalat buretele de pe tavan, cel mai probabil cu substante inflamabile, scrie Digi24 .

Patronii clubului Colectiv sunt audiati la Parchetul General. Sunt suspectati de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa

Patronii clubului Colectiv din Capitala vor fi adusi cu mandat la sediul Parchetului General pentru a fi audiati de procurori in dosarul privind incendiul de vineri seara, potrivit unor surse judiciare. Clubul de.

Administratorul firmei care a izolat fonic tavanul Clubului Colectiv din Bucuresti: Le-am oferit varianta ignifuga, dar au ales ce era mai ieftin

Un incendiu puternic care a ucis 27 de persoane si a bagat in spital 146 de persoane scoate la iveala probleme grave in ceea ce priveste izolarea Clubului Colectiv din Bucuresti. Adevarul a discutat cu reprezentantii firmei care s-a ocupat de tratamentul acustic al tavanului clubului.

Incendiu in club Colectiv. Tragedia din Capitala a ajuns si in presa internationala

Incendiu la Clubul Colectiv. Tragedia de la clubul Colectiv din Capitala a avut un ecou imediat in presa internationala.

Patriarhul Daniel, in urma incendiului din Capitala: Sa unim rugaciunea cu fapta milostiva!

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane BOR), Daniel, a adresat sambata un mesaj de compasiune si apel la solidaritate in urma incendiului de la Clubul Colectiv din Capitala, indemnand la unirea rugaciunii cu fapta milostiva pentru cei aflati in suferinta.

Trei zile de la tragedia din Colectiv, ultima de doliu national. Cati raniti mai sunt in spital. Patronii clubului, citati la Parchet

In cea de-a treia zi de la incendiul din Colectiv, 137 de persoane ranite se afla in continuare internate in spital, dintre care 39 se afla in stare critica. Luni este si ultima zi de doliu national. Parchetul General continua audierile, iar primariile de sector fac verificari la cluburile din Capitala.

UPDATE. Cei trei patroni ai clubului Colectiv, audiati la Parchet. Care sunt acuzatiile

Cei trei actionari ai clubului Colectiv au fost chemati la audieri, luni, la Parchetul General, in dosarul deschis in urma incendiului din clubul Colectiv, in care au murit 30 de persoane. Totodata, procurorii continua si audierile martorilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.251 seconds )