Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi englezi din Statul Islamic, UCISI intr-un atac cu avioane fara pilot ale Marii Britanii

România Liberă România Liberă,
Doi englezi din Statul Islamic, UCISI intr-un atac cu avioane fara pilot ale Marii Britanii

Doi cetateni britanici care faceau parte din gruparea jihadista Statul Islamic SI) au fost ucisi in Siria, intr-un atac al Fortelor aeriene regale RAF), ordonat fara aprobarea Parlamentului. continuă pe România Liberă

Alarma terorista in Europa: 4.000 de jihadisti din Statul Islamic s-au strecurat printre refugiati

Patru mii de jihadisti din Statul Islamic au ajuns in Europa dupa ce s-au strecurat printre refugiati si sunt gata sa actioneze oricand, avertizeaza presa engleza, citata de postul B1 TV. De altfel, fluxul de.

Analistul militar Ion Petrescu anunta ofensiva militara a Rusiei in Siria: in traducere libera, lovitura devastatoare pentru teroristii din Statul Islamic

Analistul militar Ion Petrescu ca Rusia s-a alaturat presedintelui sirian Bashar al Assad impotriva membrilor Staului Islamic. Desi autoritatile de la Kremlin au negat tot timpul o astfel de implicare, Petrescu.

Statul Islamic a eliberat un grup de crestini sirieni

Cel putin 15 sirieni crestini care fusesera rapiti de gruparea jihadista Statul Islamic SI) intr-un sat din centrul tarii au fost eliberati, a anuntat vineri Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

Statul Islamic a cucerit ultimul camp petrolifer controlat de Guvernul sirian

Luptatori din cadrul gruparii Statul Islamic SI) au cucerit ultimul camp petrolifer major care se afla sub controlul Guvernului sirian, in urma unor confruntari intr-o vasta zona de desert din centrul tarii, potrivit unui ONG care monitorizeaza conflictul, relateaza Reuters in pagina electronica.

Unul dintre jihadistii britanici ucisi intr-un atac cu drone planuia sa o ASASINEZE pe Regina

Unul dintre cei doi jihadisti britanici, care au fost ucisi intr-un atac cu drona in Siria efectuat de fortele aeriene regale britanice RAF), ar fi planuit s-o asasineze pe regina Elisabeta a II-a, potrivit The Daily Telegraph.

Laurent Fabius:Primirea refugiatilor in Europa, o victorie pentru organizatia terorista Statul Islamic

Ministrul Afacerilor Externe din Franta, Laurent Fabius, a declarat, marti, ca primirea tuturor refugiatilor persecutati de organizatia terorista Stat Islamic SI) pe continentul european va reprezenta o victorie pentru Statul Islamic, informeaza Reuters.

Ministrul de externe francez: Daca toti refugiatii ajung in Europa, atunci Statul Islamic a castigat. Orientul Mijlociu sa ramana in Orientul Mijlociu

Franta a avertizat marti ca Europa ar face o greseala daca ar primi toti refugiatii persecutati de Statul Islamic in Siria si Irak, informeaza Reuters.

Siria: 15 ostatici crestini au fost eliberati de Statul Islamic

Gruparea extremista Statul Islamic a eliberat vineri cel putin 15 crestini sirieni, care erau tinuti ostatici in satul sirian Al-Qaryatain, potrivit unui ONG, informeaza AFP. Un grup de 15 crestini, care au fost.

OSDO: Statul Islamic a cucerit ultimul camp petrolifer major controlat de Guvernul Sirian

Militantii gruparii Stat Islamic au cucerit ultimul camp petrolifer major aflat sub controlul Guvernului Sirian, in urma unui conflict din centrul tarii, relateaza Reuters, citand un ONG care monitorizeaza.

Spania: O tanara marocanca de 18 ani a fost arestata si plimbata pe strazi. Femeia este acuzata ca recruta femei sa lupte alaturi de Statul Islamic

O tanara marocanca de 18 ani a fost arestata in Spania si plimbata pe strazi. Tanara a fost retinuta dupa ce a fost acuzata ca ar fi recrutat mai multe femei sa se alature gruparii teroriste Statul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )