Libnet.ro
UNICEF

23:00

Unul dintre jihadistii britanici ucisi intr-un atac cu drone planuia sa o ASASINEZE pe Regina

România Liberă România Liberă,
Unul dintre jihadistii britanici ucisi intr-un atac cu drone planuia sa o ASASINEZE pe Regina

Unul dintre cei doi jihadisti britanici, care au fost ucisi intr-un atac cu drona in Siria efectuat de fortele aeriene regale britanice RAF), ar fi planuit s-o asasineze pe regina Elisabeta a II-a, potrivit The Daily Telegraph. continuă pe România Liberă

Doi englezi din Statul Islamic, UCISI intr-un atac cu avioane fara pilot ale Marii Britanii

Doi cetateni britanici care faceau parte din gruparea jihadista Statul Islamic SI) au fost ucisi in Siria, intr-un atac al Fortelor aeriene regale RAF), ordonat fara aprobarea Parlamentului.

Turcia: Zece politisti au fost ucisi intr-un atac cu bomba, atribuit PKK

Un atac cu bomba, atribuit rebelilor kurzi din Partidul Muncitoresc din Kurdistan PKK), a omorat marti zece politisti turci, scrie Reuters. Atentatul a vizat un microbuz al al politiei in provincia Igdir din.

Mai multi soldati ucisi intr-un atac de anvergura al PKK

ACTUALIZARE 11:48 Lira turceasca, minim record dupa atacul PKK Lira turceasca s-a devalorizat astazi la un minim record, iar actiunile au scazut, dupa ce separatistii kurzi au ucis duminica 16 soldati, amplificand ingrijorarile referitoare la securitatea din Turcia, relateaza Bloomberg.

GALERIE FOTO. O fetita de doi ani, cu sindromul Down, unul dintre cei mai frumosi copii din Marea Britanie

O fetita in varsta de aproape doi ani, diagnosticata cu sindromul Down, este cosiderata unul dintre cei mai frumosi copii din Marea Britanie. Connie-Rose Seabourne a devenit model si este fotografiata, in prezent, pentru proiectele a doua agentii.

Potrivit Legii administratiei publice locale, un primar este suspendat automat din functie daca este arestat preventiv: in acest caz, atributiile lui Oprescu ar urma sa fie preluate de unul dintre cei doi viceprimari

Potrivit Legii administratiei publice locale, Sorin Oprescu va fi suspendat automat din functia de primar general al Capitalei, daca va fi arestat preventiv. Atributiile sale ar urma sa fie preluate de unul dintre.

Greseala de incepator: Un tweet al fiului sau l-a dat de gol pe El Chapo, unul dintre cei mai cautati oameni ai planetei

Politistii au obtinut primele indicii despre locatia lui El Chapo, unul dintre cei mai vanati traficanti de droguri din intreaga lume. O poza postata pe Twitter de fiul acestuia, in care apare la un.

David Cameron a recunoscut ca Londra a ucis doi cetateni britanici, militanti ai Statului Islamic, intr-un atac cu drona (VIDEO)

Premierului Marii Britanii, David Cameron, a recunoscut ca Londra a ucis prin intermediul unei drone, fara acordul Parlamentului, mai multi cetateni britanici care planuiau atacuri impotriva reginei Angliei.

Viorel Mocanu, unul dintre avocatii lui Sorin Oprescu: Din punct de vedere al apararii, totul se bazeaza pe aprecieri si supozitii

Viorel Mocanu, unul din avocatii lui Sorin Oprescu, a declarat duminica dupa-amiaza ca primarul Capitalei nu a pretins si nici nu a primit sume de bani pentru contracte desfasurate de Primaria Capitalei. Mocanu.

Viorel Mocanu, unul dintre avocatii lui Sorin Oprescu: Din punct de vedere al apararii, totul se bazeaza pe aprecieri si supozitii (VIDEO)

Viorel Mocanu, unul din avocatii lui Sorin Oprescu, a declarat duminica dupa-amiaza ca primarul Capitalei nu a pretins si nici nu a primit sume de bani pentru contracte desfasurate de Primaria Capitalei. Mocanu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )