Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi soldati ucisi intr-un atac de anvergura al PKK

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multi soldati ucisi intr-un atac de anvergura al PKK

ACTUALIZARE 11:48 Lira turceasca, minim record dupa atacul PKK Lira turceasca s-a devalorizat astazi la un minim record, iar actiunile au scazut, dupa ce separatistii kurzi au ucis duminica 16 soldati, amplificand ingrijorarile referitoare la securitatea din Turcia, relateaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

AEP: 1.150 mai multi alegatori fata de ultima informare publica

Numarul de cetateni cu drept de vot inscrisi in Registrul electoral la data de 3 septembrie 2015 este de 18. 435, cu 1. 150 mai multi fata de ultima informare publica realizata de Autoritatea Electorala Permanenta la data de 4 august, cand numarul alegatorilor inscrisi era de 18. 285, informeaza un comunicat transmis astazi redactiei de AEP.

Marea Britanie va accepta mai multi REFUGIATI din SIRIA

Premierul britanic, David Cameron, va anunta vineri un plan menit sa ajute mai multi refugiati sirieni, pe fondul presiunilor tot mai mari din tara si din strainatate si acuzatiilor ca Marea Britanie nu se implica in criza imigrantilor din Europa.

Povestea lansari celui mai controversat joc video intr-un film BBC [VIDEO]

Titlul de cel mai controversat joc video al tuturor timpurilor a fostcastigatde GTA, iar cei de la BBC s-au gandit sa creeze un film pe margineapovestii. La cat de agresive si insensibile in esenta au devenit cele mai multe experiente virtuale actuale, aproape ca nu-si mai aduce nimeni aminte primul joc video care a dat [] Povestea lansari celui mai controversat joc video intr-un film BBC [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Povestea lansarii celui mai controversat joc video intr-un film BBC [VIDEO]

Titlul de cel mai controversat joc video al tuturor timpurilor a fostcastigatde GTA, iar cei de la BBC s-au gandit sa creeze un film pe margineapovestii. La cat de agresive si insensibile in esenta au devenit cele mai multe experiente virtuale actuale, aproape ca nu-si mai aduce nimeni aminte primul joc video care a dat [] Povestea lansarii celui mai controversat joc video intr-un film BBC [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un mort si doi raniti intr-un atac armat intr-un campus universitar din Statele Unite

O persoana a decedat si alte doua au fost ranite in urma unui atac armat, incident petrecut joi la o universitate din Sacramento, SUA, a declarat politia capitalei californiene, potrivit sacbee. com. Incidentul a.

Subiectele zilei: Mita la Primaria Capitalei. Zvonuri din subteranele cazului Oprescu; Leadership german impotriva neputintei europene. Tot mai multi refugiati iau calea Europei; Brigada Diversa de la ANAF loveste din nou pe Facebook: pilde cu patroni de

Cat a costat in realitate constructia Arenei Nationale? Arestarea lui Sorin Oprescu pentru luare de mita ar putea oferi unele indicii despre eventualele spagi care s-ar fi oferit. Pe 6 septembrie 2011 se inaugura cel mai mare stadion din Romania. Exodul din Budapesta. Jurnalul unor ziaristi loviti de istorie. Doi jurnalisti Adevarul au trait pe viu momentul in care peste 1. 000 de refugiati din Orientul Mijlociu au plecat pe jos catre Germania, pornind din gara centrala a Budapestei.

Spania se pregateste sa primeasca mai multi imigranti. Ce masura a adoptat Guvernul

Spania va crea o comisie interministeriala insarcinata cu organizarea primirii mai multor refugiati, a anuntat vicepresedinta Guvernului, fara a preciza numarul de persoane luat in considerare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )