Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turcia: Zece politisti au fost ucisi intr-un atac cu bomba, atribuit PKK

B1 B1,
Turcia: Zece politisti au fost ucisi intr-un atac cu bomba, atribuit PKK

Un atac cu bomba, atribuit rebelilor kurzi din Partidul Muncitoresc din Kurdistan PKK), a omorat marti zece politisti turci, scrie Reuters. Atentatul a vizat un microbuz al al politiei in provincia Igdir din. continuă pe B1

Unul dintre jihadistii britanici ucisi intr-un atac cu drone planuia sa o ASASINEZE pe Regina

Unul dintre cei doi jihadisti britanici, care au fost ucisi intr-un atac cu drona in Siria efectuat de fortele aeriene regale britanice RAF), ar fi planuit s-o asasineze pe regina Elisabeta a II-a, potrivit The Daily Telegraph.

Mai multi soldati ucisi intr-un atac de anvergura al PKK

ACTUALIZARE 11:48 Lira turceasca, minim record dupa atacul PKK Lira turceasca s-a devalorizat astazi la un minim record, iar actiunile au scazut, dupa ce separatistii kurzi au ucis duminica 16 soldati, amplificand ingrijorarile referitoare la securitatea din Turcia, relateaza Bloomberg.

Doi englezi din Statul Islamic, UCISI intr-un atac cu avioane fara pilot ale Marii Britanii

Doi cetateni britanici care faceau parte din gruparea jihadista Statul Islamic SI) au fost ucisi in Siria, intr-un atac al Fortelor aeriene regale RAF), ordonat fara aprobarea Parlamentului.

Tragedie fara margini: 34 de oameni au fost ucisi de trasnete, in cateva ore de furtuna

Cel putin 34 de oameni au fost ucisi de trasnete duminica, in sud-estul Indiei, in timpul furtunilor musonice, informeaza agentia de presa DPA . Cele 22 de victime din statul indian Andhra.

Calvarul secuilor din Bucovina. Momentul istoric in care 400 de oameni au fost ucisi, iar alti 1.000, nenorociti pe viata

Dupa ocuparea Bucovinei de catre Imperiul Habsburgic, aproape 3. 000 de secui au fost adusi in nordul Moldovei, numarul acestora ajungand la aproape 12. 000, in 1930. Dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, secuii au inceput sa paraseasca Bucovina, astfel ca la inceputul anilor 90 mai traiau putin peste 500 de etnici maghiari pe acest teritoriu.

Doua persoane au fost ranite intr-un incendiu la o conducta de gaze din Ploiesti

Un incendiu a izbucnit sambata seara la o conducte de gaze din municipiul Ploiesti. in urma incendiului cu flacari inalte de pana la patru metri au fost ranite doua persoane, scrie Agerpres. Potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )