Libnet.ro
UNICEF

17:30

Doi imigranti romani au fost arestati preventiv in Italia dupa violarea unei poloneze

B1 B1,
Doi imigranti romani au fost arestati preventiv in Italia dupa violarea unei poloneze

Doi imigranti romani au fost arestati preventiv in apropiere de Roma, fiind suspectati ca au sechestrat si violat o tanara poloneza, informeaza Corriere della Sera. Pe 1 august, tanara de 24 de ani a. continuă pe B1

Cei doi hoti care au amenintat cu pistolul un taximetrist au fost arestati preventiv

Taximetria ramane una dintre cele mai periculoase meserii in societatea noastra. La Galati, un tanar taximetrist a trecut prin spaima vietii lui dupa ce doi clienti l-au amenintat cu pistolul si i-au furat autoturismul. Politistii braileni i-au prins repede pe hoti, care au fost arestati preventiv pentru talharie calificata.

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, arestati preventiv: Decizia poate fi contestata

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, dupa ce o tanara de 18 ani a reclamat la Politie ca a fost violata, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, in urma unei.

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, arestati preventiv

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, dupa ce o tanara de 18 ani a reclamat la Politie ca a fost violata, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, in urma unei.

Patru cetateni romani au fost arestati in Elvetia, fiind acuzati ca ar vinde bijuterii false

Doi barbati si doua femei de origine romana, acuzati de tentativa de escrocherie, au fost arestati de garzile de frontiera din departamentul francez Jura. Cele patru persoane se aflau la bordul unei masini in.

Nepotul decanului Baroului Vrancea si ceilalti 6 tineri retinuti pentru trafic de droguri, arestati preventiv pentru 15 zile

Cei sapte tineri din Vrancea si Bucuresti retinuti pentru trafic de droguri de risc au fost arestati preventiv pentru 15 zile, printre acestia aflandu-se si Laurentiu Ioanovici, nepotul decanului Baroului.

Violatorii din Caracal au fost arestati

Toti cei patru barbati acuzati de viol la Caracal, intre care si un militar de la baza Deveselu, au fost arestati preventiv. Cazul este anchetat de Parchetul Militar. Cei patru sunt acuzati ca au fortat o.

Un politician german gazduieste in propria casa doi imigranti din Eritreea (VIDEO)

Martin Patzelt, un deputat conservator german, gazduieste in propria casa doi imigranti extracomunitari si este decis sa-i ajute sa-si gaseasca de lucru, informeazsa BBC News. Patzelt, membru in formatiunea.

FOTO. Cine este deputatul german care a luat in casa lui doi imigranti africani

Deputatul conservator german, Martin Patzelt, gazduieste doi imigranti din Africa in casa lui si ii ajuta sa isi gaseasca de lucru in Germania, pentru a a atrage atentia ca ostilitatea fata de refugiati va inceta doar atunci cand lumea ii va cunoaste, potrivit BBC News.

Violul e crima. Militarul de la Deveselu si trei barbati din Olt suspectati de viol in grup au fost arestati

Militarul de la baza din Deveselu si ceilalti trei barbati din Olt suspectati ca au violat o tanara, in luna iunie, au fost arestati, miercuri, de judecatorii Tribunalului Bucuresti, decizia nefiind definitiva. Soldatul Razvan Ionut Negret, Valentin Ionut Ionescu, Florin Codrut Ionescu si Marian Alexandru Felesco au fost arestati pentru 30 de zile de Tribunalul Bucuresti, instanta admitand propunerea procurorilor militari.

Cu schiurile la peste 7.000 de metri altitudine: Doi sportivi romani au cucerit al doilea cel mai inalt varf din nordul platoului tibetan

Doi sportivi romani au urcat la peste 7. 000 de metri altitudine, cucerind astfel al doilea cel mai inalt varf din nordul platoului tibetan. Au urcat pe schiuri si fara oxigen suplimentar, alpinistii avand nevoie.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )