Libnet.ro
UNICEF

19:30

Doi morti si sapte raniti, in urma unui accident produs intre Arad si Timisoara

Antena3 Antena3,
Doi morti si sapte raniti, in urma unui accident produs intre Arad si Timisoara

Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite, joi dupa-amiaza, in urma unui accident produs in pe DN 69, intre Arad si Timisoara. in accident au fost implicate un microbuz de pasageri si un. continuă pe Antena3

Accident grav pe drumul dintre Arad si Timisoara: doi morti si sapte raniti

Doua persoane au murit si sapte au fost ranite, in urma unui accident rutier care a avut loc joi dupa-amiaza, pe DN69, intre Arad si Timisoara. in accident au fost implicate un microbuz de pasageri si un autoturism.

UPDATE Accident grav pe drumul dintre Arad si Timisoara: doi morti si sapte raniti

Doua persoane au murit si sapte au fost ranite, in urma unui accident rutier care a avut loc joi dupa-amiaza, pe DN69, intre Arad si Timisoara. in accident au fost implicate un microbuz de pasageri si un autoturism.

Accident de microbuz in Arad; doi morti si sapte raniti

Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite, in urma unui accident produs joi dupa-amiaza pe DN 69, in care au fost implicate un microbuz de pasageri si un autoturism, traficul in zona fiind blocat.

UPDATE. Accident grav pe DN69, la Arad: Doi morti si sapte raniti

Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite, joi dupa-amiaza, in urma unui accident produs in pe DN69 Arad Timisoara intre localitatile Sagu si Vinga, in care au fost implicate un microbuz de pasageri si un autoturism, informeaza Politia.

A plouat cu bani pe o autostrada din SUA, in urma unui accident. Ce s-a intamplat cu bancnotele imprastiate pe sosea

Pe o sosea din estul Statelor Unite a plouat, pur si simplu, cu bani, dupa ce o masina blindata pentru transportul fondurilor a suferit un accident. Vehiculul s-a rasturnat dupa ce soferul a pierdut controlul.

Accident cu implicarea unui microbuz, la Chisinau

Un microbuz care circula pe ruta 166 a fost lovit, in aceasta dimineata, de un autocamion in sectorul Ciocana din Chisinau. in urma impactului, opt pasageri au ajuns la spital, dintre care doi sunt copii.

Grav accident cu implicarea unui microbuz, la Chisinau

Un microbuz care circula pe ruta 166 a fost lovit, in aceasta dimineata, de un autocamion in sectorul Ciocana din Chisinau. in urma impactului, opt pasageri au ajuns la spital cu diferite traumatisme, dintre care doi sunt copii.

Trei romani, intre care doi copii, au murit intr-un accident rutier produs in Spania

Trei romani, dintre care doi copii au murit intr-un accident rutier din Spania. Alte trei persoane, doua femei si un copil au fost raniti. Cele sase victime fac parte din aceeasi familie si sunt rezidenti ai.

Accident grav la Constanta, pe DN2A: Doi morti

Doua persoane si-au pierdut viata, luni, pe DN2A, Constanta Harsova, dupa ce masina in care se aflau a intrat sub un TIR. Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul s-a produs in zona localitatii Topalu intersectie cu DJ223).

VIDEO Un mort si cinci raniti intr-un accident rutier la Constanta. Soferului i s-a facut rau si a intrat pe trotuar

Grav accident rutier in fata unui mall din Constanta. Un sofer a pierdut controlul volanului si a spulberat cinci persoane care se aflau pe scuarul de langa trecerea de pietoni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )