Libnet.ro
UNICEF

01:06

Doi tineri din Botosani, blocati de viscol in Bucegi. Echipele de salvamotisti intervin de urgenta

Adevărul Adevărul,
Doi tineri din Botosani, blocati de viscol in Bucegi. Echipele de salvamotisti intervin de urgenta

Actiune contra timp a echipelor de salvamontisti din Bucegei. Doi tineri, un barbat si o femeie, din Botosani, au cerut ajutor dupa ce au ramas blocati pe traseu in apropiere de Varful Omu, la o altitudine de aproximativ 2000 de metri. continuă pe Adevărul

UPDATE Cei doi tineri din Botosani blocati de viscol in Bucegi au fost salvati de salvamontisti

Salvamontistii din statiunea Busteni au ajuns, vineri seara, in urma unei actiuni care a durat trei ore, la cei doi turisti ramasi blocati in apropierea Varfului Omu din Masivul Bucegi si au inceput coborarea catre statiune impreuna cu cei doi. Niciunul nu a avurt nevoie de ingrijiri medicale.

Doi turisti au ramas blocati in masivul Bucegi, din cauza viscolului. Salvamontistii au plecat pentru recuperarea lor

Doi turisti au ramas blocati, vineri seara, in masivul Bucegi, unde viscoleste si este ceata, salvamontistii plecand pe munte pentru recuperarea lor. Durata operatiunii de recuperare este estimata la patru ore, relateaza Agerpres.

Doi tineri s-au sinucis pe o insula din Grecia, intr-un ritual satanic

Doi tineri au fost gasiti morti intr-o locuinta de pe insula elena Kefalonia, iar autoritatile cred ca acestia si-au pus capat zilelor intr-un ritual satanic, noteaza Daily Mirror. Lilia.

FCSB isi asigura viitorul. Doi tineri jucatori au semnat contractele

Chiar daca nu a realizat pana la aceasta ora niciun transfer in perioada de iarna, cu exceptia lui Olimpiu Morutan, dar care se va alatura lotului abia din vara, FCSB le-a pus pe masa contracte la doi dintre tinerii de viitor ai echipei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )